Polipot tapasztott az arcára a lány, hogy aztán megmutassa, hogyan kell leszedni – videó

állatok videó arc polip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan szeretik a tenger gyümölcseit, ám inkább a tányéron, mint az arcukon. Ez a lány most nem a polip elkészítését mutatta be, hanem azt, hogyan kell leszedni, ha esetleg az arcunkon landol az állat. 

Az Alien-filmekben láthatunk hasonló jeleneteket, amikor polipszerű lényeg tapadnak az emberek arcára. Egy lány most ezt a valóságban mutatta be. A Liveleak videóját a Bors szúrta ki, amelyen azt láthatjuk, hogy egy lány csak azért tesz az arcára egy polipot, hogy megmutassa, mekkora kínszenvedés leszedni.

Időjárás: esős, szeles, őszi idő várhatóhttp://www.life.hu/news/20190506-idojaras-esos-szeles-oszi-ido-varhato.htmlSajnos a hétvégi esős és szeles idő folytatódik: záporokra, lehűlésre és talajmenti fagyra van kilátás. NewsFotó: Polyák Attila - Origo10 év múlva a Föld közelében húz el egy aszteroidahttp://www.life.hu/news/20190505-10-ev-mulva-a-fold-kozeleben-huz-el-egy-aszteroida.htmlA NASA arra figyelmeztet, hogy tíz év múlva egy hatalmas aszteroida fog elhúzni a Föld mellett. News--Akár 20 centis hó is eshet a napokban Németországban: hazánkban is előfordulhat havazáshttp://www.life.hu/news/20190505-akar-20-centis-ho-is-eshet-a-napokban.htmlNémetországban már 15-20 centis hó is esett, hazánkban is előfordulhat havazás a magasabb területeken. News--Eltemették a dán milliárdos Srí Lankán elhunyt gyermekeithttp://www.life.hu/news/20190504-eltemettek-a-dan-milliardos-sri-lankan-elhunyt-gyermekeit.htmlDánia leggazdagabb emberének, Anders Holch Povlsennek négy gyermeke közül hárman meghaltak a Srí Lanka-i merényletekben. Alfredet, Almát és Agnest ma temették el a dániai Aarhusban. Szívszorító képsorok. News--Megkoronázták X. Ráma thaiföldi királythttp://www.life.hu/news/20190504-megkoronaztak-x-rama-thaifoldi-kiralyt.htmlMegkoronázták X. Ráma (Maha Vadzsiralongkorn) thaiföldi királyt szombaton a bangkoki Nagy Palotában, az eseményt élőben közvetítették az ország tévécsatornái. News--Durván beszóltak a londoni maraton futóinakhttp://www.life.hu/news/20190503-durvan-beszoltak-a-londoni-maraton-futoinak.htmlBotrány Londonban: a szervezők állítólag lekövérezték a maraton futóit. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.