12 éve integet a diákoknak, most több százan búcsúztatták az idős hölgyet

iskola idősek otthona idős szeretet integetés hölgy Tinney Davidson búcsúztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2017 óta minden hétköznap integet az iskolába induló gyerekeknek a 88 éves Tinney Davidson. Most idősek otthonába költözik. Viszonzásképp a sok szeretetért, több száz diák búcsúztatta az idős hölgyet. 

2017-ben költözött férjével Comoxba Tinney Davidson. Házuk egy iskola közelében áll, így minden reggel integettek az otthonuk előtt elhaladó gyerekeknek, akik visszaintegettek nekik. Néhányukkal össze is barátoztak, sokan látogatták az idős házaspárt – olvasható a CNN oldalán.

Tinney férje elhunyt, ám ő folytatta a reggeli rituálét, mosollyal és integetéssel várta a gyerekeket. A 88 éves hölgy most idősek otthonába költözik. Ezt megtudták a gyerekek is, akik több százan vonultak ki az idős hölgy gyepére, hogy integetéssel és színes feliratokkal búcsúzzanak tőle.

„Szeretjük, Mrs. Davidson!”

„Köszönjük, hogy ennyire csodálatos” – állt a feliratokon. A szívmelengető eseményről videó is készült. Tinney Davidson a könnyeivel küszködött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.