Időjárás: változékony napok jönnek

Forrás: Shutterstock -
eső csapadék időjárás Szél előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Folytatódik a változékony májusi időjárás: a viszonylag nyugalmas hétvége után vasárnaptól újabb csapadékos napok jönnek.

A Köpönyeg előrejelzése szerint csütörtökön erősen felhős vagy borult lesz az ég, és országos esőre számíthatunk. Eleinte a déli, majd az északnyugati szél élénkül meg. Délután 10–15 fok várható.

Péntek hajnalban párás lesz a levegő, foltokban köd is képződik. Napközben eleinte sok napsütés várható, majd gomolyfelhők jelennek meg az égen, és elszórtan zápor, zivatar is kialakul. 20 °C köré erősödik a nappali felmelegedés.

Változékony napok jönnek Forrás: Shutterstock

Szombaton gyakran erősen felhős lesz az ég. Főleg hajnalban, reggel, illetve estétől várható csapadék. Marad a 20 fok körüli maximum.

Vasárnap és hétfőn borús időre van kilátás, mindkét nap sokfelé kiadós esővel, záporral, néhol zivatarral. Megerősödik, majd viharossá fokozódik az északi szél. északnyugaton 5 és 10, máshol 11 és 19 fok közötti értékeket mérhetünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.