37 év korkülönbséggel szeretett egymásba Eileen és Julia

Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media/Marcus Hessenberg / Barcroft Media -
párkapcsolat Tinder szerelem leszbikus korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Julia Zelg és Eileen De Freest szerelme különösnek mondható. A leszbikus pár két tagja között 37 év korkülönbség van. Sokan első ránézésre azt hiszik, hogy Eileen Julia édesanyja.

„Nem az anyja vagyok, hanem a barátnője” – gyakran kell elmondania ezt a mondatot Eileen De Freestnek, hiszen kedvese, Julia Zelg nála 37 évvel fiatalabb.

A Tinderen ismerkedtek meg, a 24 éves lány és a 61 éves nő szinte azonnal egymásba szerettek. Szeretnék kapcsolatukat magasabb szintre emelni, így Eileen már el is utazott Sao Paulóba, hogy találkozzon Julia édesanyjával.

A történet érdekessége még, hogy a lány édesanyja 8 évvel fiatalabb lánya kedvesénél, ennek ellenére nagyon boldogok együtt.

Párkeresőn ismerkedett meg a két nő Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media/Marcus Hessenberg / Barcroft Media

Kukacot talált a gyrosában egy vásárló – levideóztahttp://www.life.hu/news/20190510-kukacokat-talalt-a-gyrosaban-egy-vasarlo-levideozta.htmlVideót készített egy vásárló a gyrosáról, amelybe nem kért hozzávaló is került: kukacot talált benne. NewsOrigoTömegverekedésnél kapták el a rendőrök Meghan hercegné rokonáthttp://www.life.hu/news/20190509-tomegverekedesnel-kaptak-el-a-rendorok-meghan-hercegne-rokonat.html15-20 fő vett részt abban a tömegverekedésben, Oregon államban, amelyben Meghan hercegné féltestvérének fiát, Tyler Dooleyt is elkapták a rendőrök. News--Május 10. az európai túlfogyasztás napja: a föld innentől már csak "hitelezi" az erőforrásokathttp://www.life.hu/news/20190509-majus-10-az-europai-tulfogyasztas-napja-a-fold-innentol-mar-csak-hitelezi-az-eroforrasokat.htmlHa mindenki úgy élne, mint az európaiak, a föld éves tartalékai már május 10-én kimerülnének. News--Időjárás: változékony napok jönnekhttp://www.life.hu/news/20190509-idojaras-valtozekony-napok-jonnek.htmlFolytatódik a változékony májusi időjárás: a viszonylag nyugalmas hétvége után vasárnaptól újabb csapadékos napok jönnek. NewsOrigoAz indiai hadsereg rábukkanhatott a jeti lábnyomairahttp://www.life.hu/news/20190508-az-indiai-hadsereg-rabukkanhatott-a-jeti-labnyomaira.htmlRégóta lázban tartja a világot, hogy valóban létezik-e a jeti. Más különös teremtményekhez hasonlóan erre is időről időre keresnek bizonyítékokat. Most az indiai hadsereg bukkant rá néhány figyelemreméltó lábnyomra. NewsOrigoKiszivároghattak a szerdai történelemérettségi feladataihttp://www.life.hu/news/20190508-kiszivaroghattak-a-szerdai-tortenelem-erettsegi-feladatai.htmlA hivatal szerdai, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint május 8-án, az írásbeli vizsga megkezdése után az OH-hoz bejelentés érkezett arról, hogy egy közösségi oldal zárt csoportjában a középszintű történelemérettségi feladatsorának esszétémáit a vizsga kezdete előtt közzétehették. A hivatal ismeretlen tettes ellen feljelentést tett. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.