33 év után megtalálta igazi családját a férfi, akit csecsemőként hagytak magára egy mosdóban

Forrás: Thinkstock -
csecsemő család repülőtér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
33 év után megtalálta biológiai családját egy brit férfi, akit az édesanyja csecsemőként egy repülőtér mosdójában hagyott.

A 33 esztendős Steve-et csecsemőként hagyta magára az édesanyja a Gatwick Repülőtér mosdójában. A gyermek ez után egy gyermekotthonba került, majd pedig egy család fogadta örökbe.

Felnőve a férfi elkezdte kutatni, kik is lehetnek valójában a biológiai szülei. 15 éven át nyomozott, mire DNS-teszt segítségével találta meg, akiket keresett.

A kép csak illusztráció Forrás: Thinkstock

Kiderült, hogy az édesanyja már nem él, az édesapja ugyanakkor életben van, és kiderült az is, hogy testvérei is vannak. Állítólag az apuka és a testvérek a létezéséről sem tudtak.

A kétgyermekes Steve a Metrónak elmondta, nagyon örül, hogy sikerült megtalálnia az igazi családját. Csupán azt sajnálja, hogy az édesanyját már nem tudja megkérdezni arról, mi is történt annak idején pontosan.

Szabó István lottónyertes életét megmérgezte a hatalmas vagyonhttp://www.life.hu/news/20190513-szabo-istvan-lottonyertes-eletet-megmergezte-a-hatalmas-vagyon.htmlTöbbször megjárta a börtönt, és alkoholista lett Szabó István, aki 60 évvel ezelőtt nyerte meg az 1 millió 240 ezer forintos lottónyereményt. Az akkor hatalmas vagyonnak számító összeget az utolsó forintig eltapsolta. News--Dokumentumfilm készült lengyel pedofil papokrólhttp://www.life.hu/news/20190513-dokumentumfilm-keszult-lengyel-pedofil-papokrol.htmlNagy érzelmi vihart okozott Lengyelországban a napokban megjelent Ne mondd el senkinek című film, amely a papok pedofil ügyeit mutatja be. NewsOrigoFutóverseny miatt lezárásokra kell számítani Budapestenhttp://www.life.hu/news/20190512-futoverseny-miatt-lezarasokra-kell-szamitani-budapesten-vasarnap-1-2-3-4.htmlFutóverseny miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani ma délelőtt Budapesten, szakaszosan és időszakosan lezárják például a budai és a pesti rakpartot, valamint a Margit hidat. News--A kutatók szerint nem létezik a Loch Ness-i szörnyhttp://www.life.hu/news/20190508-a-kutatok-szerint-nem-letezik-a-loch-nessi-szorny.htmlSzakemberek állítják, a Loch Ness-i szörny csupán legenda: egy dinoszauruszról mintázhatták az élőlény képét. News--Elfogták a történelem érettségi feladatainak kiszivárogtatójáthttp://www.life.hu/news/20190511-elfogtak-a-tortenelem-erettsegi-feladatainak-kiszivarogtatojat.htmlA középszintű történelem érettségi feladatsor esszétémáinak közzététele miatt indult nyomozásban a rendőrök azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetőjét.News--Madeleine McCann egy feltételezett gyilkosát hazugságvizsgálatnak vetnék aláhttp://www.life.hu/news/20190511-madeleine-mccann-egy-feltetelezett-gyilkosat-hazugsagvizsgalatnak-vetnek-ala.htmlA hazugságvizsgálat legnagyobb szaktekintélyének tartott Don Cargill megvizsgálna egy Martin Ney nevű férfit, akire már háromszor sikerült gyermekgyilkosságot rábizonyítani. Engedélyt kér a rendőrségtől, hogy kérdéseket tegyen fel neki Madeleine McCann eltűnésének ügyében. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.