Újabb elmélet Madeleine McCann eltűnéséről: pedofil ismerősnek lehet köze hozzá

Forrás: Getty Images -
ismerős eltűnés pedofil család Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy volt nyomozó állítása szerint Madeleine McCann eltűnéséhez a család pedofil ismerősének lehetett köze. 

Madeleine McCann 12 éve tűnt el egy portugál nyaralás során. A szülők egy közeli étteremben vacsoráztak a barátaikkal, míg a gyerekek az apartmanban aludtak. Ezalatt veszett nyoma a kislánynak, akit azóta rendületlenül keresnek a hatóságok. Egyelőre azonban teljesen eredménytelen a nyomozás, habár az elmúlt években több elmélet is született arról, ki és miért vitte magával a gyermeket.

Madeleine McCann eltűnéséről újabb elmélet született Forrás: Getty Images

A legújabbat egy volt nyomozó, Goncalo Amaral állította fel. A férfi részt vett annak idején a nyomozásban, és most azt állítja, hogy a szülők egyik barátja lehet a tettes. A férfi szerint a család barátai között pedofil emberek is voltak, de erről sem az anya, sem az apa nem tudott. Amaral azt is állítja, hogy a brit nyomozók nem vizsgálták ezt a szálat, sőt teljesen elutasították ennek a lehetőségét – írja a The Sun. A lap kapcsolatba lépett a hatóságokkal, de ők nem kívánták kommentálni a volt nyomozó állításait a folyamatban lévő vizsgálatokra hivatkozva.

Sabrina Sabrok sátánista pornós szerint az ufók vére csörgedezik az ereibenhttp://www.life.hu/news/20190513-sabrina-sabrok-satanista-pornos-szerint-az-ufok-vere-csorgedezik-az-ereiben.htmlElhagyta a gyermekeit, hogy a sátánt szolgálhassa Sabrina Sabrok. A pornószínésznő most egy újabb merész húzással állt elő. Úgy gondolja, hogy földönkívüliek vére csörgedezik az ereiben. News--Elhunyt a kispesti Aranycsapat utolsó tagja, Faragó Lajoshttp://www.life.hu/news/20190513-elhunyt-a-kispesti-aranycsapat-utolso-tagja-farago-lajos.htmlA Budapest Honvéd FC a Facebook-oldalán jelentette be a szomorú hírt, hogy elhunyt a legendás kispesti Aranycsapat utolsó tagja, Faragó Lajos. NewsOrigo33 év után megtalálta igazi családját a férfi, akit csecsemőként hagytak magára egy mosdóbanhttp://www.life.hu/news/20190513-33-ev-utan-megtalalta-igazi-csaladjat-a-ferfit-akit-csecsemokent-hagytak-magara-egy-mosdoban.html33 év után megtalálta biológiai családját egy brit férfi, akit az édesanyja csecsemőként egy repülőtér mosdójában hagyott. NewsThinkstockSzabó István lottónyertes életét megmérgezte a hatalmas vagyonhttp://www.life.hu/news/20190513-szabo-istvan-lottonyertes-eletet-megmergezte-a-hatalmas-vagyon.htmlTöbbször megjárta a börtönt, és alkoholista lett Szabó István, aki 60 évvel ezelőtt nyerte meg az 1 millió 240 ezer forintos lottónyereményt. Az akkor hatalmas vagyonnak számító összeget az utolsó forintig eltapsolta. News--Dokumentumfilm készült lengyel pedofil papokrólhttp://www.life.hu/news/20190513-dokumentumfilm-keszult-lengyel-pedofil-papokrol.htmlNagy érzelmi vihart okozott Lengyelországban a napokban megjelent Ne mondd el senkinek című film, amely a papok pedofil ügyeit mutatja be. NewsOrigoMegható bejegyzéssel emlékeztek meg a szülők Madeleine McCann 16. születésnapjárólhttp://www.life.hu/news/20190513-meghato-bejegyzessel-emlekeztek-meg-a-szulok-madeleine-mccann-16-szuletesnapjarol.htmlMadeleine McCann 16. születésnapja alkalmából a szülők egy megható bejegyzéssel köszöntötték eltűnt lányukat. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.