Országos Meteorológiai Szolgálat május időjárás Magyarország hidegrekord
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdőlt a napi legalacsonyabb maximum-hőmérsékleti rekord Magyarországon.

Május 15-én megdőlt a hidegrekord Magyarországon – számolt be róla az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán.

Azt írták, a Kab-hegyen csak 4,6 fokig emelkedett a hőmérséklet, amivel a vonatkozó 1919-ből származó dobogókői 5,3 fokos rekordot adta át a múltnak.

A fővárosi rekord is megdőlt, mert az 1940-ben Budapest Budakeszierdőn mért 9,4 fok után a tegnapi nap folyamán Budapest János-hegyen mindössze 9,3 fokig melegedett fel a levegő. Megjegyzik, a János-hegyi mérőállomáson mindössze 2014 óta végeznek méréseket.

Az utóbbi napokban tényleg nagyon hideg volt Forrás: Thinkstock
Felesége holttestével utazgatott egy férfihttp://www.life.hu/news/20190516-felesege-holttestevel-autozott-egy-ferfi.htmlHalott feleségével nyaralt egy amerikai férfi. NewsOrigoElfogták a férfit, aki Budapesten lövöldözötthttp://www.life.hu/news/20190516-elfogtak-a-ferfit-aki-budapesten-lovoldozott.htmlElfogták Budapesten azt a férfit, aki szerda este a Magdolna utcában lövöldözött riasztópisztollyal. NewsOrigoFunkcionálisan kihaltnak nyilvánították a vadon élő koalákathttp://www.life.hu/news/20190515-funkcionalisan-kihaltnak-nyilvanitottak-a-vadon-elo-koalakat.htmlAz erdők pusztítása és a klímaváltozás a koalákra is rendkívül rossz hatással van. Már csak 80 ezer vadon élő példány van belőlük, így funkcionálisan kihaltnak nyilvánították őket. News--Apácák zaklathattak gyermekeket Amerikábanhttp://www.life.hu/news/20190515-apacak-zaklathattak-gyermekeket-amerikaban.htmlÁldozatok vallottak arról, hogy apácák zaklatták őket gyermekkorukban. NewsOrigoMedvét láttak Szilvásvárad környékénhttp://www.life.hu/news/20190514-medvet-lattak-szilvasvarad-kornyeken.htmlSzilvásvárad közelében medvét láttak a napokban. A Bükki Nemzeti Park munkatársai több jelentést is kaptak az utóbbi hetekben. News--Sabrina Sabrok sátánista pornós szerint az ufók vére csörgedezik az ereibenhttp://www.life.hu/news/20190513-sabrina-sabrok-satanista-pornos-szerint-az-ufok-vere-csorgedezik-az-ereiben.htmlElhagyta a gyermekeit, hogy a sátánt szolgálhassa Sabrina Sabrok. A pornószínésznő most egy újabb merész húzással állt elő. Úgy gondolja, hogy földönkívüliek vére csörgedezik az ereiben. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.