A Richter-skála szerinti 2,7-es erősségű földrengés volt Nagykovácsiban

földrengés Nagykovácsi Pest megye
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2,7-es erősségű földrengést mértek péntek délelőtt a Pest megyei Nagykovácsiban.

A Richter-skála szerinti 2,7-es erősségű földrengés volt a Pest megyei Nagykovácsiban péntek délelőtt – közölte a Magyar Tudományos Akadémia Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriumának szeizmológusa az MTI-vel.

Mónus Péter a közleményben azt írta, a rengés 9 órakor volt, nyolc kilométeres mélységben.
A lakosság a földmozgást az epicentrum közelében érezte, károkról eddig nem érkezett bejelentés az obszervatóriumba – tette hozzá.

Nagykovácsiban földrengés volt Forrás: AFP/Christian Miranda
Elpusztult Grumpy Cathttp://www.life.hu/news/20190517-elpusztult-grumpy-cat-macska.htmlHétéves korában elpusztult a világ egyik legismertebb macskája, Grumpy Cat. News--Sok napsütés és zápor várható a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20190517-sok-napsutes-es-zaporok-varhato-a-hetvegen-idojaras.htmlA rendkívüli hideg után mindenképpen felüdítő lesz a hétvége időjárása. NewsOrigoÖngyilkosságot követett el egy 16 éves lány, miután megszavazták a követőihttp://www.life.hu/news/20190516-ongyilkossagot-kovetett-el-egy-16-eves-lany-miutan-megszavaztak-a-kovetoi.htmlA jelentések szerint egy 16 éves malajziai lány öngyilkos lett, miután az Instagramon ezt szavazták meg követői. NewsOrigoMegdőlt a hidegrekord Magyarországonhttp://www.life.hu/news/20190516-megdolt-a-hidegrekord-magyarorszagon.htmlMegdőlt a napi legalacsonyabb maximum-hőmérsékleti rekord Magyarországon. NewsOrigoFelesége holttestével utazgatott egy férfihttp://www.life.hu/news/20190516-felesege-holttestevel-autozott-egy-ferfi.htmlHalott feleségével nyaralt egy amerikai férfi. NewsOrigoElfogták a férfit, aki Budapesten lövöldözötthttp://www.life.hu/news/20190516-elfogtak-a-ferfit-aki-budapesten-lovoldozott.htmlElfogták Budapesten azt a férfit, aki szerda este a Magdolna utcában lövöldözött riasztópisztollyal. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.