Egy japán kórházban lehúztak egy 14 hetes, halva született magzatot a vécén

Forrás: Shutterstock -
Japán vécé halva születés magzat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 14 hetes terhes édesanya babája halva született a mosdóban, mielőtt eltávolíthatták volna a vécéből a magzatot, egy takarítónő véletlenül lehúzta.

Egy japán kórházban történt a döbbenetes eset, az intézmény nem győz bocsánatot kérni a gyászoló anyától. A nő 14 hetes terhes volt, és azért ment be a kórházba, mert erősen vérezni kezdett. Az orvosok megvizsgálták, és azt a szomorú hírt közölték a 36 éves nővel, hogy a babának nincs szívhangja. A nő megműtésére készültek, de az anya még előtte elment a mosdóba, ahol a jelentések szerint megszülte a magzatát.

Az anya vigasztalhatatlan - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A nővérek egy szobába kísérték ezek után az anyát, de

még mielőtt eltávolították volna a halott magzatot a mosdóból, egy takarítónő lehúzta a vécét.

Az anya az öblítés hangjára sikoltozni kezdett, és a férj szerint azóta is sírásban tör ki, ha meghallja ezt a hangot. A szülők ugyanis abban reménykedtek, hogy elnevezhetik és méltóképpen elbúcsúzhatnak majd a babájuktól, akit elveszítettek. Így viszont nincs rá esélyük. A férj elmondása szerint egy üres urnához imádkoznak, a kórház pedig levélben kért bocsánatot tőlük a történtek miatt – írja a Daily Mail.

Felháborodtak az emberek, amiért a nemzeti park hagyott elpusztulni 5 kisgólyáthttp://www.life.hu/news/20190518-felhaborodtak-az-emberek-amiert-a-nemzeti-park-hagyott-elpusztulni-5-kisgolyat.htmlEgy bogyiszlói bekamerázott fészek kisgólyái elpusztultak a nézők szeme láttára, ezért dühöngnek az emberek. A Duna-Dráva Nemzeti Park úgy döntött, nem avatkoznak bele a természet rendjébe, hiába próbáltak a madármentők segíteni. News--A Richter-skála szerinti 2,7-es erősségű földrengés volt Nagykovácsibanhttp://www.life.hu/news/20190517-a-richterskala-szerinti-27es-erossegu-foldrenges-volt-nagykovacsiban.html2,7-es erősségű földrengést mértek péntek délelőtt a Pest megyei Nagykovácsiban. News--Elpusztult Grumpy Cathttp://www.life.hu/news/20190517-elpusztult-grumpy-cat-macska.htmlHétéves korában elpusztult a világ egyik legismertebb macskája, Grumpy Cat. News--Sok napsütés és zápor várható a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20190517-sok-napsutes-es-zaporok-varhato-a-hetvegen-idojaras.htmlA rendkívüli hideg után mindenképpen felüdítő lesz a hétvége időjárása. NewsOrigoFelesége holttestével utazgatott egy férfihttp://www.life.hu/news/20190516-felesege-holttestevel-autozott-egy-ferfi.htmlHalott feleségével nyaralt egy amerikai férfi. NewsOrigoElfogták a férfit, aki Budapesten lövöldözötthttp://www.life.hu/news/20190516-elfogtak-a-ferfit-aki-budapesten-lovoldozott.htmlElfogták Budapesten azt a férfit, aki szerda este a Magdolna utcában lövöldözött riasztópisztollyal. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.