Párizsi Disneyland tűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kigyulladt a párizsi Disneyland Rainforest Café nevű kávézója: a helyet kiürítik. 

A Daily Star arról ír, hogy kigyulladt a Rainforest Café a párizsi Disneylandben. A tűz miatt evakuálni kellett az ott tartózkodó turistákat, a füstről és a lángokról, amelyek az épületet nyaldosták, pedig jó néhány képet feltöltöttek a Twitterre.

Még nem tudni, hogy mitől keletkezett a tűz, vagy hogy átterjedt-e az épület belsejébe is.

A jövő héten is gyakran esik majd az esőhttp://www.life.hu/news/20190519-a-jovo-heten-is-gyakran-esik-majd-az-eso-idojaras.htmlA jövő héten is többször lesz eső, a szél is megerősödik, helyenként viharossá is fokozódik. Lehűlésre viszont nem kell számítani, továbbra is jellemzően 20 fok körül alakulnak majd a maximumok – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek. NewsThinkstockTragédia történt az Eurovízió első elődöntője utánhttp://www.life.hu/news/20190519-tragedia-tortent-az-eurovizios-dalfesztival-elso-elodontoje-utan.htmlEgy teherautó sofőrje életét vesztette keddről szerdára virradóan Tel-Avivban, közvetlenül a Dalfesztivál első elődöntője után, amikor egy fényszóró berendezés rázuhant, miközben épp a kamion tartalmát pakolta ki az Eurovízió helyszínén. NewsOrigoFutóverseny miatt lezárásokra kell számítani Budapestenhttp://www.life.hu/news/20190512-futoverseny-miatt-lezarasokra-kell-szamitani-budapesten-vasarnap-1-2-3-4.htmlFutóverseny miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani ma délelőtt Budapesten, szakaszosan és időszakosan lezárják például a budai és a pesti rakpartot, valamint a Margit hidat. News--Folytatódik a felhős, szeles, esős, hűvös időhttp://www.life.hu/news/20190501-folytatodik-a-felhos-szeles-esos-huvos-ido-majus-eleje.htmlBár már a múlt szombaton megnyitottak a strandok, most nem hogy vízpartra, de a szabad levegőre sem kívánkoznak a fázósabbak. Esernyő, kabát legyen nálad, a hétvégén még kellemetlenebb idő lesz. NewsOrigoMarad a szeles, csapadékos időjáráshttp://www.life.hu/news/20190428-marad-a-szeles-csapadekos-idojaras-aprilis-vege.htmlA jövő héten is marad a szeles, csapadékos időjárás. Május első napjaiban helyenként 20 fok körül, a hétvégén viszont néhol csak 10 fok körül alakul a hőmérséklet, hajnalban pedig akár 2 fokig is hűlhet a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez. NewsOrigoHatalmas óvintézkedéseket vezettek be Srí Lankánhttp://www.life.hu/news/20190425-hatalmas-ovintezkedeseket-vezettek-be-sri-lankan-terrortamadas.htmlÚjabb értesítésigzárva tartanak Srí Lankán a katolikus templomok, továbbá lezárták a repülőtérre vezető főútvonalat, és bombariadó miatt rövid időre a központi bank épületét is Srí Lankán - közölték hatósági források csütörtökön. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.