A norvég Ayla Kirstine szabadidejében lóként üget: rengetegen nézik a videóit

Ayla Kirstine videó üget
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Internetes sztárrá vált az Ayla Kirstine nevű norvég nő a videóinak köszönhetően, amelyeken úgy üget, mint egy ló.

A norvég Ayla Kirstine Instagram-oldalát egyre többen követik, a videóit pedig milliók nézik meg csupán azért, mert úgy üget, mint egy ló. Mezőkön vágtat, és akadályokat ugrik át, furcsa hobbiját 4 éves kora óta űzi. Elmondása szerint imádta a kutyákat, és ő maga is az akart lenni, és bár tudja, hogy sokan bizarrnak tartják, de ő igyekszik nem foglalkozni a kritikákkal.

Sellőként éli mindennapjait a légiutas-kísérő férfihttp://www.life.hu/news/20190520-sellokent-eli-mindennapjait-a-legiutaskisero-ferfi.htmlHa épp nem dolgozik, sellőként éli mindennapjait egy légiutas-kísérő férfi. NewsOrigoKitörhet a szupervulkán a Yellowstone-ban: eltűnhet az Amerikai Egyesült Államokhttp://www.life.hu/news/20190520-kitorhet-a-szupervulkan-a-yellowstoneban-eltunhet-az-amerikai-egyesult-allamok.htmlKutatók szerint kitörhet Yellowstone szupervulkánja, ami akár az egész Egyesült Államokat is eltüntetheti. NewsOrigoTévedésből méregdrága bort szolgáltak fel a vendégeknek: így reagált az étteremhttp://www.life.hu/news/20190520-tevedesbol-meregdraga-bort-szolgaltak-fel-a-vendegeknek-igy-reagalt-az-etterem.htmlEgy olcsó bor helyett egy méregdrága nedűt szolgáltak fel a vendégeknek az egyik brit étteremben. Ezután váratlan dolog történt. News--A jövő héten is gyakran esik majd az esőhttp://www.life.hu/news/20190519-a-jovo-heten-is-gyakran-esik-majd-az-eso-idojaras.htmlA jövő héten is többször lesz eső, a szél is megerősödik, helyenként viharossá is fokozódik. Lehűlésre viszont nem kell számítani, továbbra is jellemzően 20 fok körül alakulnak majd a maximumok – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek. NewsThinkstockTragédia történt az Eurovízió első elődöntője utánhttp://www.life.hu/news/20190519-tragedia-tortent-az-eurovizios-dalfesztival-elso-elodontoje-utan.htmlEgy teherautó sofőrje életét vesztette keddről szerdára virradóan Tel-Avivban, közvetlenül a Dalfesztivál első elődöntője után, amikor egy fényszóró berendezés rázuhant, miközben épp a kamion tartalmát pakolta ki az Eurovízió helyszínén. NewsOrigoEgy japán kórházban lehúztak egy 14 hetes, halva született magzatot a vécénhttp://www.life.hu/news/20190518-egy-japan-korhazban-lehuztak-egy-14-hetes-halva-szuletett-magzatot-a-veccen.htmlA 14 hetes terhes édesanya babája halva született a mosdóban, mielőtt eltávolíthatták volna a vécéből a magzatot, egy takarítónő véletlenül lehúzta. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.