Leleplezték az Insta-sztárok fotóit: nincs sok közük a valósághoz

Photoshop leleplezés Insta-sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy internetes fórumon leleplezték az Insta-sztárokat: kiderült, fotóik nem is türközik a valóságot.

Ha régóta használod a közösségi oldalakat, akkor bizonyára jól tudod, hogy nem szabad mindent elhinni, amit ott látsz. Az Instagramon mindenki igyekszik a tökéletes oldalát megvillantani, holott lehet, hogy ami a képen van, az nagyon eltérő a valóságtól.

Az egyik internetes fórumon most lerántották a leplet az átverésekről, és megmutatták, hogyan is néznek ki az Insta-sztárok az eredeti képeken.

Íme!

Excuse me what... from r/Instagramreality

I can’t get over the difference! Don’t believe what you see on Instagram folks from r/Instagramreality

What from r/Instagramreality

Colin Jost megkérte Scarlett Johansson kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20190520-colin-jost-eljegyezte-scarlett-johanssont.htmlMár kétszer volt férjénél Scarlett Johansson. Most pedig arra készül, hogy harmadjára is oltár elé vonuljon. Kedvese, Colin Jost a napokban kérte meg a kezét. TV + Sztárok--Meghan Markle egy X Factoros énekessel kezdett ki Harry előtthttp://www.life.hu/sztarok/20190520-meghan-markle-egy-x-factoros-enekessel-kezdett-ki-harry-elott.htmlMeghan Markle néhány hónappal azelőtt, hogy megismerkedett volna Harryvel egy X Factoros énekessel flörtölt. TV + Sztárok--Tóth Vera szerint a várandóssága miatt egészen megváltozott Gabi kisugárzásahttp://www.life.hu/sztarok/20190520-toth-vera-szerint-a-varandossaga-miatt-egeszen-megvaltozott-gabi-kisugarzasa.htmlTóth Vera elárulta, hogy a testvére, Gabi igencsak megváltozott a várandóssága alatt. TV + SztárokOrigoHázassági évfordulójuk alkalmából soha nem látott fotókat posztolt Harry herceg és Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190520-hazassagi-evfordulojuk-alkalmabol-soha-nem-latott-fotokat-posztolt-harry-herceges-meghan-markle.htmlEgyéves házassági évfordulójuk alkalmából soha nem látott fotókat osztott meg a közösségi oldalán Meghan Markle és Harry herceg. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi nem kötött alkut: inkább küzd a bíróságon az igazáérthttp://www.life.hu/sztarok/20190520-lagzi-lajcsi-nem-kotott-alkut-inkabb-kuzd-a-birosagon-az-igazaert.htmlLagzi Lajcsit közüzemi lopással és vesztegetéssel vádolják, és nagyon hosszú pereskedésnek néz elébe: köthetett volna alkut, de nem élt a lehetőséggel. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoPataki Zita megpróbál beletörődni abba, hogy nem lehet gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20190516-pataki-zita-megprobal-beletorodni-abba-hogy-nem-lehet-gyermeke.htmlPataki Zita fájdalma nem múlik, de megpróbál belenyugodni abba, hogy nem lehet gyermeke. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.