A lánybúcsún történtek után dobta a menyasszonyát a férfi

Forrás: Shutterstock -
kutya Lánybúcsú menyasszony vőlegény szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy férfi azután szakított a menyasszonyával, hogy a nő a lánybúcsúján figyelmetlenségből csaknem megölte a kutyáját.

Nem mindennapi történetet mesélt el a Redditen egy férfi. Elárulta, a lánybúcsú után szakított menyasszonyával, és nem azért, mert a nő megcsalta volna, hanem egészen más történt.

A 28 éves ara az otthonában tartotta a lánybúcsúját a barátnőivel, és a program alatt teljesen megfeledkezett a férfi kutyájáról. Az eb beosont az egyik szobába és elkezdte lefetyelni a kitett sört és megkóstolta a csokoládét is.

Rosszul sült el a lánybúcsú Forrás: Shutterstock

A kutyus rosszul lett az elfogyasztott ételtől, italtól és így talált rá a gazdája. A férfi azonnal elzavarta a házból a vendégeket és a menyasszonyát is.

Szerencsére a kutya túlélte az esetet, de a férfi nem bocsátott meg szerelmének és a családtagok könyörgése ellenére lefújta az esküvőt, mondván, ha a lány egy kutyáról sem tud gondoskodni, akkor mégis hogyan vállalna gyerekeket...

Világszerte viharok pusztítanak: van, ahol hó is esetthttp://www.life.hu/news/20190522-vilagszerte-viharok-pusztitanak-van-ahol-ho-is-esett.htmlHatalmas viharok pusztítanak szerte a világon: Romániában a heves esőzések miatt kialakult árvíz pusztít, az Egyesült Államokban pedig tornádó, jégeső és hó. NewsOrigoIdőjárás: erős szél, zivatarok jönnekhttp://www.life.hu/news/20190521-idojaras-eros-szel-zivatarok-jonnek.htmlTovább folytatódik az elmúlt napokban megszokott szeles, záporos időjárás. News--Egy riportert is megütött a repülőn verekedő, részeg utashttp://www.life.hu/news/20190520-riportert-is-megutott-a-repulon-verekedo-reszeg-utas.htmlAz utasoknak és a légiutas-kísérőknek kellett lefogniuk azt a nőt, aki egy üveg whisky elfogyasztása után verekedni kezdett a repülőn. Egy másik utas videóra vette az egészet. News--Sellőként éli mindennapjait a légiutas-kísérő férfihttp://www.life.hu/news/20190520-sellokent-eli-mindennapjait-a-legiutaskisero-ferfi.htmlHa épp nem dolgozik, sellőként éli mindennapjait egy légiutas-kísérő férfi. NewsOrigoTűz ütött ki a párizsi Disneylandbenhttp://www.life.hu/news/20190519-kigyulladt-a-parizsi-disneyland-rainforest-cafe-nevu-kavezoja.htmlKigyulladt a párizsi Disneyland Rainforest Café nevű kávézója: a helyet kiürítik. NewsOrigoTragédia történt az Eurovízió első elődöntője utánhttp://www.life.hu/news/20190519-tragedia-tortent-az-eurovizios-dalfesztival-elso-elodontoje-utan.htmlEgy teherautó sofőrje életét vesztette keddről szerdára virradóan Tel-Avivban, közvetlenül a Dalfesztivál első elődöntője után, amikor egy fényszóró berendezés rázuhant, miközben épp a kamion tartalmát pakolta ki az Eurovízió helyszínén. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.