A 20 éves Max óvodásként viselkedik, a párja pedig az apukájaként

apuka bizarr párkapcsolat óvodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem szokványos párkapcsolatban él a 20 éves Max és kedvese, Johnny. A nő a nap nagy részében úgy viselkedik, mint egy 5 éves óvodás, a párja pedig az apját játssza. 

"Max vagyok, és húszéves – de nem igazán, mert valójában öt" – idézi a Bors a 20 éves Max szavait, aki boldog párkapcsolatban él a 31 éves Johnnyval. A Kentuckyban élő szerelmesek kicsit sem szokványosak, ugyanis Max idejük nagy részében úgy viselkedik, mint egy ötéves.

Gyakran mennek játszótérre, ahol Max játszik, ugrál a pocsolyákban. Időben le kell feküdnie, meg kell ennie mindent a tányérjáról, ha pedig rosszalkodik, büntetést kap. A róluk készült dokumentumfilmben elmondják, hogy DDLG-kapcsolatban élnek, amely magyarra fordítva annyit tesz: "domináns apu, kicsi lány".

Johnny alakítja az édesapát, aki védelmezi a lányt, mesét olvas neki, és hagyja játszani. "Nagyon sokan vannak a DDLG-közösségben, akik ezt szexuális értelemben is csinálják, de én nem tartozom közéjük. Számomra ez egy teljesen szexmentes kapcsolat. Sokszor kicsi vagyok, főleg, ha itthon vagyunk" – mondta Max a dokumentumfilmben.

Fehér oroszlán született a Szegedi Vadasparkbanhttp://www.life.hu/news/20190524-feher-oroszlan-szuletett-a-szegedi-vadasparkban.htmlVilágos, szinte fehér oroszlán született a Szegedi Vadasparkban, a ritka színváltozathoz tartozó kölyök gondozóitól a Szonja nevet kapta.News--Egymilliárdot kapott kártérítésként a kéztörésére a magyar férfihttp://www.life.hu/news/20190524-egymilliardot-kapott-karteriteskent-keztoresere-a-magyar-ferfi.htmlCsaknem egymilliárd forintot kapott kártérítésként a sztárügyvédei révén egy magyar férfi Amerikában, aki egy építkezésen zuhant le úgy, hogy eltört a keze. NewsOrigoTovábbra is börtönben marad VV Fanni feltételezett gyilkosahttp://www.life.hu/news/20190523-tovabbra-is-bortonben-marad-vv-novozanszky-fanni-feltetelezett-gyilkosa.htmlTovábbi két hónapig biztosan rácsok mögött marad VV Fanni feltételezett gyilkosa, B. László. A nyomozási bíró csütörtöki döntése alapján még mindig fennáll a szökés és az elrejtőzés veszélye. NewsOrigoMélybe vetette magát a hídról egy tinédzser Pozsonybanhttp://www.life.hu/news/20190523-melybe-vetette-magat-a-hidrol-egy-tinedzser-pozsonyban.htmlA mélybe vetette magát egy 17 éves lány Pozsonyban. News--Időjárás: a hétvégén több napsütés, kevesebb eső várhatóhttp://www.life.hu/news/20190523-idojaras-a-hetvegen-tobb-napsutes-kevesebb-eso-varhato.htmlAz esős hétköznapok után a hétvége némi napsütéssel kecsegtet. A kirándulóidőt csak néhol szakíthatja meg zápor, zivatar. NewsOrigoEnnyi az átlagfizetése a Forma–1 alkalmazottainakhttp://www.life.hu/news/20190520-ennyi-az-atlagfizetese-a-forma1-alkalmazottainak.htmlKiderült, mennyi az átlagfizetése a Forma–1 alkalmazottainak. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.