Egymilliárdot kapott kártérítésként a kéztörésére a magyar férfi

Forrás: Shutterstock -
csonttörés kéztörés kártérítés milliárd bíróság sztárügyvéd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csaknem egymilliárd forintot kapott kártérítésként a sztárügyvédei révén egy magyar férfi Amerikában, aki egy építkezésen zuhant le úgy, hogy eltört a keze.

Erik tíz évvel ezelőtt költözött a családjával Amerikába. Jól éltek odakint, 2015-ben azonban baleset érte egy építkezésen, lezuhant egy létráról. Kéztörése miatt nem tudott dolgozni, és érezte, hogy így nem fognak tudni megélni a feleségével és két közös gyermekükkel.

Ekkor fordult Rónai Péter és partnere, Holly Ostrov Ronai ügyvédi irodájához. Tudta ugyanis, hogy a sztárügyvédek még annak a barátjának is elintézték a kártérítést, aki a saját hibájából, részegen zuhant le munka közben.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

Erik tőlük várta a segítséget, és meg is kapta: a per végén 3,25 millió dollárt, azaz csaknem egymilliárd forintot kapott.

Az okozott kárt meg kell térítenie annak, aki mások gondatlanságából balesetet szenved, ami miatt az élete gyökeresen megváltozik. Kártérítést kell kapnia, mégpedig olyat, amely képes ellensúlyozni az ügyfelem kárát" – mondta a Blikknek Rónai Péter.

Továbbra is börtönben marad VV Fanni feltételezett gyilkosahttp://www.life.hu/news/20190523-tovabbra-is-bortonben-marad-vv-novozanszky-fanni-feltetelezett-gyilkosa.htmlTovábbi két hónapig biztosan rácsok mögött marad VV Fanni feltételezett gyilkosa, B. László. A nyomozási bíró csütörtöki döntése alapján még mindig fennáll a szökés és az elrejtőzés veszélye. NewsOrigoMélybe vetette magát a hídról egy tinédzser Pozsonybanhttp://www.life.hu/news/20190523-melybe-vetette-magat-a-hidrol-egy-tinedzser-pozsonyban.htmlA mélybe vetette magát egy 17 éves lány Pozsonyban. News--Időjárás: a hétvégén több napsütés, kevesebb eső várhatóhttp://www.life.hu/news/20190523-idojaras-a-hetvegen-tobb-napsutes-kevesebb-eso-varhato.htmlAz esős hétköznapok után a hétvége némi napsütéssel kecsegtet. A kirándulóidőt csak néhol szakíthatja meg zápor, zivatar. NewsOrigoEz az oka a májusi szeszélyes időjárásnakhttp://www.life.hu/news/20190520-ez-az-oka-a-majusi-szeszelyes-idojarasnak.htmlSzakértő adta meg a magyarázatot arra, miért is ilyen szeszélyes a májusi időjárás. NewsOrigoEmberi fogakhoz hasonló rágószerve van ennek a furcsa halnakhttp://www.life.hu/news/20190520-emberi-fogakhoz-hasonlo-ragoszervvel-bir-ez-a-furcsa-hal.htmlGyermekével sétált egy édesanya Georgia államban, a Szent Simon-szigeten. Észrevettek egy elpusztult halat a parton, amelynek hatalmas fogai voltak, akárcsak egy embernek. News--A norvég Ayla Kirstine szabadidejében lóként üget: rengetegen nézik a videóithttp://www.life.hu/news/20190520-a-norveg-ayla-kirstine-szabadidejeben-lokent-uget-rengetegen-nezik-videoit.htmlInternetes sztárrá vált az Ayla Kirstine nevű norvég nő a videóinak köszönhetően, amelyeken úgy üget, mint egy ló. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.