A Playtive junior Fa játék elefánt termékét visszahívja a Lidl

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
Lidl
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az áruházlánc a honlapján tájékoztat. 

A vásárlók biztonsága érdekében a Lidl Magyarország elővigyázatosságból visszahívja azon Playtive junior Fa játék elefánt termékét, amelynek csomagolásán és a termék alsó oldalán az IAN 304083 azonosítószám, a HG04414 modellszám és a 11/2018 verziószám látható.

A visszahívás oka, hogy a kerekek rögzítése meglazulhat, ezáltal apró, lenyelhető részek keletkezhetnek. Az apró részek lenyelése babáknál és kisgyermekeknél sérülést okozhat. Ezért arra kérik a vásárlókat, ne használják tovább a terméket.

A fent nevezett termék a Lidl Magyarország üzleteiben 2019. április 4. és 2019. május 15. között volt kapható.

"Kérjük vásárlóinkat, amennyiben a fenti típusú terméket megvásárolták, a továbbiakban ne használják, szíveskedjenek azt bármely üzletünkbe visszavinni. A vételárat – a vásárlást igazoló nyugta nélkül is –természetesen visszatérítjük" – írja a Lidl. A termékvisszahívás kizárólag a Playtive junior Fa játék elefánt (IAN 304083, HG04414, verziószám: 11/2018) terméküket érinti. A „Playtive junior" márka további termékeire, illetve más fajátékokra a visszahívás nem vonatkozik.

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.