fehér oroszlán Születés állat név Szonja Szegedi Vadaspark
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyjából 3 kiló most a Szegedi Vadaspark új jövevénye, a kis fehér oroszlánkölyök. A kis állat a meglepő, Szonja nevet kapta, így sokan Oroszlán Szonja színésznőre asszociálhatnak.

Elnevezték a Szegedi Vadaspark újszülött fehér oroszlánkölykét. A TV2-nek Veprik Róbert igazgató elmondta, hogy mivel Szonja napján jött a világra, ezt a nevet adták neki. Sokan bizonyára Oroszlán Szonja színésznőre asszociálnak.

A kis oroszlánkölyök nagyjából 3 kilót nyom most, várhatóan 2 hét múlva láthatják majd élőben a látogatók. Az igazgató elárulta, hogy az anyaállat jó édesanyának bizonyult, védelmezi kölykét, aki még nem kap szilárd táplálékot. Hamarosan majd a hím oroszlánnal is összeengedik, egyelőre külön kell tartaniuk őket.

Időjárás: viharokat, lehűlést hoz a héthttp://www.life.hu/news/20190527-idojaras-viharokat-lehulest-hoz-a-het.htmlNagyon rövid ideig tartott a nyárias idő: újabb lehűlés és csapadék érkezik hozzánk a következő napokban. NewsOrigoA jövő héten ismét sok eső várhatóhttp://www.life.hu/news/20190526-a-jovo-heten-ismet-sok-eso-varhato-idojaras.htmlA jövő héten ismét sok eső várható, többször megerősödik a szél is, és pár fokkal a meleg is mérséklődik – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez. NewsOrigoGerkary Bracho Blequett elképesztően hosszú nyelvéről lett híres – videóhttp://www.life.hu/news/20190523-gerkary-bracho-blequett-elkepesztoen-hosszu-nyelverol-lett-hires-video.htmlAz orrát, a könyökét, de még a szemgolyóját is meg tudja nyalni ez a lány, akinek extrahosszú a nyelve. News--A Playtive junior Fa játék elefánt termékét visszahívja a Lidlhttp://www.life.hu/news/20190526-playtive-junior-veszelyes-fa-jatek-elefant-termeket-hivja-vissza-a-lidl.htmlAz áruházlánc a honlapján tájékoztat. News--Lucy Jones szeizmológus zenével mutatja meg a klímaváltozás hangjáthttp://www.life.hu/news/20190520-lucy-jones-szeizmologus-zenevel-mutatja-meg-a-klimavaltozas-hangjat.htmlLucy Jones szeizmológus 1880-tól kezdve használt fel adatokat azért, hogy zenével mutathassa meg a klímaváltozás hangját. Az eredmény ámulatba ejtő lett. News--Időjárás: jön az eső és a lehűléshttp://www.life.hu/news/20190526-idojaras-jon-az-eso-es-a-lehules.htmlA hétvégén kiváló, tavaszias időjáráshoz lehetett szerencsénk, de ez sajnos a héten nem folytatódik. Jön az eső, és a hőmérséklet is csökken. NewsFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.