Kanadában fotóztak le egy, a Loch Ness-i szörnyhöz hasonló lényt

Forrás: Getty Images/This content is subject to copyright./Keystone -
úszás fotó Loch Ness-i szörny nemzeti park Kanada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, friss levegőre volt szüksége, így 4000 mérfölddel arrébb költözött a Loch Ness-i szörny. Egy floridai fiú legalábbis ezt állítja. 

A 17 éves Matthew D'Amico a szüleivel és a húgával kirándult a kanadai Banff Nemzeti Parkban, Albertában. A hosszú túra után megálltak, hogy megpihenjenek. Gyönyörködtek a fák és a folyó szépségében, amikor Matthew valami szokatlanra lett figyelmes.

„Még a szőr is felállt a hátamon” – idézi a Daily Mail a fiú szavait. Meglátta, ahogy a vízből egy hatalmas nyak emelkedik ki. Szakasztott olyan volt, mint amilyennek a Loch Ness-i szörnyet vélik.

A legtöbben így képzelik el a Loch Ness-i szörnyet Forrás: Getty Images/This content is subject to copyright./Keystone

A fiú azonnal le is fotózta a szörnyet, a képek azóta bejárták az internetet. Úgy tűnik, hogy ha Nessi valóban létezik, akkor 4000 mérfölddel odébb költözött, vagy csak van egy kanadai rokona.

Ha kíváncsi vagy a képekre, kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.