Verekedésbe keveredett, majd meghalt egy brit turista Görögországban

Forrás: Shutterstock -
halál verekedés Görögország tragédia legénybúcsú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legénybúcsújára utazott Zákinthoszra a 35 éves Matt Jeffery. Ám az esküvőjére már nem került sor, egy kocsmai verekedés után meghalt a kórházban.

A 35 éves Matt Jeffery Zákinthosz szigetén tartotta a legénybúcsúját – írja a Guardian. Egy bárban szóváltásba keveredett más férfiakkal, aminek verekedés lett a vége.

Matt olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy egy athéni kórházba szállították, ahol 9 nappal később belehalt sérüléseibe. Két férfit gyanúsítottként vettek őrizetbe emberölés vádjával, ám 2500 eurós óvadékkal szabadlábon védekezhetnek.

A tragédiáról Matt barátai a közösségi oldalán emlékeznek meg. Nem hiszik el, hogy ez megtörténhetett.

Belehalt sérüléseibe egy férfi, aki Zákinthoszon tartotta a legénybúcsúját Forrás: Shutterstock
Egy spanyol pizzéria egy komplett angol reggelit tett az egyik pizzárahttp://www.life.hu/news/20190528-egy-spanyol-pizzeria-egy-komplett-angol-reggelit-tett-az-egyik-pizzara.htmlIgencsak furcsa ötlettel állt elő egy spanyolországi pizzéria. Egy komplett angol reggelit tettek az egyik pizzájuk tetejére. NewsOrigoUfókat rögzítettek a Pentagon kamerái: videóhttp://www.life.hu/news/20190601-ufokat-rogzitettek-a-pentagon-kamerai-video.htmlHátborzongató felvételeket tettek közzé a Pentagonból: azonosítatlan eredetű, elképesztően gyors repülő tárgyakat rögzítettek.NewsOrigoBáthory Erzsébet ágyában alhatnak a turisták Amerikábanhttp://www.life.hu/news/20190528-bathory-erzsebet-agyaban-alhatnak-a-turistak-amerikaban.htmlVérfagyasztó élményben lehet részük a vállalkozó szellemű turistáknak Coloradóban, a Victor nevű bányavárosban. Egy férfi ugyanis szállodája témájául néhány sorozatgyilkost választott. Köztük van a magyar Báthory Erzsébet is. NewsThinkstockDunai hajóbaleset: édesanyja gyászolja a Hableányon dolgozó magyar matrózthttp://www.life.hu/news/20190601-dunai-hajobaleset-edesanyja-gyaszolja-a-hableanyon-dolgozo-magyar-matrozt.htmlA tragédia előtt ünnepelte születésnapját P. János, a Hableányon dolgozó egyik matróz. 81 éves édesanyja már nem hiszi, hogy élve előkerül, de szeretne tisztességesen búcsút venni tőle. News--Dunai hajóbaleset: kapitány ellen és mellett is szólnak érvekhttp://www.life.hu/news/20190601-dunai-hajobaleset-kapitany-ellen-es-mellett-is-szolnak-ervek.htmlMájus 29-én két hajó ütközött egymásnak. A szállodahajó maga alá gyűrte a koreai turistacsoportot szállító személyhajót, ami 7 másodperc alatt elsüllyedt. 21 embert még keresnek, 7 túlélte, 7 viszont életét vesztette. A szállodahajó kapitányát azonnal őrizetbe vették. A szakértő szerint mellette és ellene is szólnak érvek. News--Dunai hajóbaleset: az életüket kockáztatják a Dunába merülő búvárokhttp://www.life.hu/news/20190601-dunai-hajobaleset-az-eletuket-kockaztatjak-a-dunaba-merulo-buvarok.htmlHatalmas a Duna sodrása, a Hableány roncsát is megmozdította. A vízbe merülő búvárok minden alkalommal az életüket kockáztatják. Helikopterrel hozták Ausztriából azt a keresőműszert, mellyel talán kicsit könnyebb lesz a kutatás. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.