Dunai hajóbaleset: ismét lemerült egy búvár a Hableány roncsához

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Hableány holttest hajó búvár Dunai hajóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétfői nap után újra lemerült egy búvár a múlt héten a Dunában elsüllyedt Hableány roncsához.

Ismét lemerült egy búvár a dunai hajóbalesetben elsüllyedt roncshoz – számolt be róla az Origo. Tegnap a búvárok több mint másfél órát töltöttek lent, egy dél-koreai női áldozatot emeltek ki a folyóból, és a portál úgy értesült, hogy még három holttestet biztosan láttak az elsüllyedt Hableány roncsának környékén.

A mentési munkálatok környékét feltehetően kegyeleti okokból lezárta a hatóság.

Eddig 9 halálos áldozatról lehet tudni, heten túlélték, 19 embert eltűntként kezelnek a hatóságok.

A baleset helyszíne Fotó: Szabó Gábor - Origo
Genovai hídomlás - Megkezdődött a lakóépületek lebontásahttp://www.life.hu/news/20190604-genovai-hidomlas-megkezdodott-a-lakoepuletek-lebontasa.htmlMarkológépekkel kezdték el bontani az északkelet-olaszországi Genovában a tavaly augusztusban leomlott Morandi híd alatti épületeket kedden, így készítik elő a híd romjainak ezután tervezett felrobbantását.NewsOrigoFurcsa dolgokat találtak a Loch Ness vizében egy DNS-elemzés soránhttp://www.life.hu/news/20190604-furcsa-dolgokat-talaltak-a-loch-ness-vizeben-egy-dnselemzes-soran.htmlKutatók vizsgálják a Loch Ness vizét. Három különböző mélységből gyűjtöttek mintákat, amelyek elemzése meglepő eredménnyel járt. NewsOrigoDunai hajóbaleset: részvétét fejezte ki a Viking River Cruises elnökehttp://www.life.hu/news/20190604-dunai-hajobaleset-reszvetet-fejezte-ki-a-viking-river-cruises-elnoke.htmlKözleményben fejezte ki részvétét Torstein Hagen, a Viking River Cruises elnöke a múlt szerdai dunai hajóbaleset minden érintettjének. News--Időjárás: tikkasztó hőség lesz idén nyáronhttp://www.life.hu/news/20190603-idojaras-tikkaszto-hosegben-lesz-reszunk-iden-nyaron.htmlSzakemberek figyelmeztetnek, perzselő hőség vár ránk idén nyáron. NewsOrigoPéniszét mutogatta a női játékvezetőnek egy 14 éves olasz focista (18+) http://www.life.hu/news/20190602-peniszet-mutogatta-a-noi-jatekvezetonek-egy-14-eves-olasz-focista.htmlEgy 14 éves focista mérkőzés közben a péniszét mutogatta a női játékvezetőnek Olaszországban. NewsOrigoTuristahajónak ütközött egy tengerjáró hajó Velencében, többen megsérültekhttp://www.life.hu/news/20190602-turistahajonak-utkozott-egy-tengerjaro-hajo-velenceben.htmlEgy lehorgonyzott turistahajónak ütközött egy irányíthatatlanná vált tengerjáró luxushajó Velencében, a kikötői hatóságok szerint legalább négyen könnyebben megsérültek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.