Időjárás: kedden is sokfelé lehetnek zivatarok

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
eső zivatar vihar időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden is csaknem az egész országban lehetnek zivatarok.

Kedd reggel és délelőtt kevesebb, délután és kora este több helyi zivatar alakulhat ki az országban, ennek az Alpokalján van a legkisebb esélye. A zivatarokat a villámlás mellett rövid ideig intenzív eső, megerősödő szél, esetleg néhol kisméretű jég kísérheti.

Az előrejelzés szerint hajnalban általában 12–17 fok között, napközben 24–29 fok között alakul a hőmérséklet.

Dunai hajóbaleset: már kilenc holttestet találtak meghttp://www.life.hu/news/20190604-dunai-hajobaleset-mar-kilenc-holttestet-talaltak-meg.htmlA szerdai dunai hajóbaleset áldozatai közül már kilencnek a holtteste került elő.News--Időjárás: tikkasztó hőség lesz idén nyáronhttp://www.life.hu/news/20190603-idojaras-tikkaszto-hosegben-lesz-reszunk-iden-nyaron.htmlSzakemberek figyelmeztetnek, perzselő hőség vár ránk idén nyáron. NewsOrigoDunai hajóbaleset: 3D-grafikán keresztül mutatták be a történtekethttp://www.life.hu/news/20190603-dunai-hajobaleset-3d-grafikan-keresztul-mutattak-be-a-tortenteket.html3D-s grafikával rekonstruálták a múlt szerdai dunai hajóbalesetet. NewsOrigoSúlyosabb büntetésre számíthat R. Szilveszter, a soroksári futónő feltételezett gyilkosahttp://www.life.hu/news/20190603-sulyosabb-buntetesre-szamithat-r-szilveszter-a-soroksari-futo-no-feltetelezett-gyilkosa.htmlÚjabb gyanúsítással kell szembenéznie R. Szilveszternek, a soroksári kocogó nő, Gyurik Krisztina feltételezett gyilkosának. News--Dunai hajóbaleset: kifizetné az óvadékot a Viking Sigyn kapitányahttp://www.life.hu/news/20190603-dunai-hajobaleset-kifizetni-az-ovadekot-a-viking-sigyn-kapitanya.htmlEgy hónapra rendelte el a Viking Sigyn hajó kapitányának letartóztatását a bíróság. Ám 15 millió forint ellenében szabadulhat. Úgy tűnik, kész kifizetni ezt az összeget. News--Péniszét mutogatta a női játékvezetőnek egy 14 éves olasz focista (18+) http://www.life.hu/news/20190602-peniszet-mutogatta-a-noi-jatekvezetonek-egy-14-eves-olasz-focista.htmlEgy 14 éves focista mérkőzés közben a péniszét mutogatta a női játékvezetőnek Olaszországban. NewsOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.