Dunai hajóbaleset: azonosítottak két újabb áldozatot, egyikük magyar

Hableány matróz Dunai hajóbaleset áldozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azonosították a múlt heti dunai hajóbaleset két, a vízből csütörtökön kiemelt halálos áldozatát, egyikük dél-koreai, másikuk magyar - közölte a rendőrség este a police.hu honlapon.

A bejelentés szerint a délelőtt Érd térségében kiemelt áldozat egy dél-koreai nő, a hajó egyik utasa volt.
A Szabadság híd környékén este kiemelt férfi magyar, ő a hajó legénységéhez tartozott.

A kutatásban részt vevők továbbra is keresnek még 8 dél-koreai utast és a hajó magyar legénységéből egy embert a Duna teljes déli szakaszán - áll a közleményben.

A Hableány sétahajó május 29-én este süllyedt el a Margit híd közelében, miután összeütközött a Viking Sygin szállodahajóval. A fedélzeten 35-en utaztak, 33 dél-koreai állampolgár és a kéttagú magyar személyzet. Hét embert sikerült kimenteni.

A kutatásban részt vevők a Duna teljes déli szakaszán továbbra is keresnek még 8 dél-koreai utast és a hajó magyar legénységéből egy embert.

Dunai hajóbaleset: a TEK elmondta, hogyan azonosítják az áldozatokathttp://www.life.hu/news/20190606-dunai-hajobaleset-a-tek-elmondta-hogyan-azonositjak-az-aldozatokat.htmlSajtótájékoztatók tartottak a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai, a dél-koreai szakértők vezetője és a hazai szakértők a Margitszigeten, a TEK ideiglenes bázisán. News--Dunai hajóbaleset: újabb részletek derültek ki a Hableány kiemelésének körülményeirőlhttp://www.life.hu/news/20190606-ujabb-reszletek-derultek-ki-a-hableany-kiemelesenek-korulmenyeirol.htmlA Duna magas vízállása miatt még mindig nem tudták kiemelni az elsüllyedt Hableány turistahajó roncsait. A hajótestben még mindig lehetnek holttestek, ami még bonyolultabbá teszi a mentést. News--Dunai hajóbaleset: újra Magyarország felé tart a Viking Sigynhttp://www.life.hu/news/20190606-dunai-hajobaleset-ujra-magyarorszag-fele-tart-a-viking-sigyn.htmlÚjra Magyarország felé tart a Hableány sétahajót elsüllyesztő Viking Sigyn. News--Dunai hajóbaleset: még két holttest került elő a Dunábólhttp://www.life.hu/news/20190605-dunai-hajobaleset-meg-ket-holttest-kerult-elo-a-dunabol.htmlÚjabb két ember holtteste került elő a Dunából szerda délután - közölték az M1 aktuális csatorna délutáni Híradójában.News--Dunai hajóbaleset - Azonosították a Margitszigetnél délelőtt talált holttestethttp://www.life.hu/news/20190605-dunai-hajobaleset-azonositottak-a-margitszigetnel-delelott-talalt-holttestet.htmlAzonosították a Margitszigetnél szerda délelőtt talált holttestet. A férfi a múlt heti dunai hajóbaleset tizenharmadik dél-koreai áldozata - közölte a rendőrség szerda este az MTI-vel.NewsOrigoDunai hajóbaleset: a harmadik holttestet is felszínre hozták a búvárok a roncstólhttp://www.life.hu/news/20190605-dunai-hajobaleset-a-harmadik-holttestet-hoztak-felszinre-a-buvarok-a-roncstol.htmlA TEK közölte, ma reggel újabb holttestet hoztak fel az elsüllyedt Hableány roncsától. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.