Időjárás: Németh Lajos másodfokú hőségriasztást ígér a hétvégére

hőségriadó Németh Lajos kánikula időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meleged van? Akkor jobb, ha felkészülsz, a hétvégére ugyanis fokozódik a hőség.

Az első igazi nyári hétvégén vagyunk túl, és a jelenlegi hőség a hétvégére csak tovább fokozódik. Németh Lajos a FEM3 műsorában beszélt arról, hogy a hétvégén másodfokúra emelhetik a hőségriasztást.

Most 31-33 fok körüli legmagasabb hőmérsékletek vannak Magyarországon, életbe lépett az elsőfokú hőségriasztás, és nem kell nagyon profi meteorológusnak lenni ahhoz, hogy azt mondjam, hogy a hétvégére másodfokú riasztás lép majd életbe, hiszen 36-37 fokos hőmérséklet is lehet. Bár a meteorológiában semmi sem biztos, megdőlhet a napi melegrekord június 15-16-án, ami eddig 35-36 fok volt."

Meghan hercegné rendkívül fáradtnak tűnt a hétvégén, kiderült, miérthttp://www.life.hu/sztarok/20190611-meghan-hercegne-rendkivul-faradtnak-tunt-a-hetvegen-kiderult-miert.htmlII. Erzsébet királynő hivatalos születésnapját ünnepelte a királyi család és egész Anglia. A szülés óta itt jelent meg először Meghan hercegné. A rajongók szerint borzalmasan festett, most az is kiderült, hogy miért. TV + Sztárok--Marilyn Monroe egy régi barátja azt állítja, egyszer várandós volt a színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20190611-marilyn-monroe-egy-regi-baratja-azt-allitja-egyszer-varandos-volt-a-szineszno.htmlVárandós lehetett 1960-ban minden időn egyik legnagyobb szexszimbóluma, Marilyn Monroe. Állítólagos babapocakjáról fotó is készült, melyet most bárki megnézhet. TV + Sztárok--Így teltek Benke László utolsó napjaihttp://www.life.hu/sztarok/20190611-igy-teltek-benke-laszlo-utolso-napjai.htmlBenke Laci bácsi utolsó napjairól vallott az unokatestvére, Árpád. TV + SztárokOrigoDebreczeni Zitának egy hónapja fogszabályzója vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190611-debreczeni-zitanak-egy-honapja-fogszabalyzoja-van.htmlDebreczeni Zita elárulta, egy hónapja fogszabályzója van. TV + SztárokOrigoKlapka György ingatlanára nincs érdeklődő: 30 millióval csökkentették az árathttp://www.life.hu/sztarok/20190611-klapka-gyorgy-ingatlanara-nincs-erdeklodo-30-millioval-csokkentettek-az-arat.htmlKlapka György hagyatékában több ingatlan is volt, amelyek közül egy 13 ezer négyzetméteres telek még nem kelt el. TV + Sztárok--Elhunyt Nagy Bogi énekesnő nagymamájahttp://www.life.hu/sztarok/20190611-elhunyt-nagy-bogi-enekesno-nagymamaja.htmlNagy Bogi énekesnő rendkívül szomorú hírt osztott meg az Instagram-oldalán: egy fekete képpel tudatta, hogy elvesztette a nagymamáját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.