A nézők közé hajtott egy raliautó Tótkomlóson: egy hatéves kislány is megsérült

Forrás: TV2 -
gázolás nézők Tótkomlós rali
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan megsérültek, miután egy raliautó Tótkomlóson az emberek közé hajtott. Egy hatéves kislány is a sebesültek között van.

Több ember, köztük egy hatéves kislány is megsérült, amikor a nézők közé hajtott egy raliautó Tótkomlóson. A verseny utáni levezetőkört futották, amikor az egyik sofőr egy kanyar után kisodródott. Többen métereket repültek az ütközéstől. Az esetről felvétel is készült.

A nézők közé hajtott egy raliautó Tótkomlóson Forrás: TV2

„Egy a fontos, megpróbáljuk a hozzátartozókkal felvenni a kapcsolatot, és a sérültek minél hamarabbi felgyógyulását, ha lehet, segíteni, ha már jóvátenni ezt már, vagy visszaforgatni az időt nem lehet, de amit tudunk, megteszünk" – mondta a Tényeknek a versenyző. Hozzátette, alig emlékszik valamire a balesetből.

Anyajegyeikről posztolnak fotót a nők: ugyanazon a helyen vannakhttp://www.life.hu/news/20190530-anyajegyeikrol-posztolnak-fotot-a-nok-ugyanazon-a-helyen-vannak.htmlKülönleges anyajegyekről készült fotók árasztották el az internetet. NewsOrigoHatalmas tengeri szörny leleteire bukkantak az Antarktiszonhttp://www.life.hu/news/20190610-hatalmas-tengeri-szorny-leleteire-bukkantak-az-antarktiszon.htmlÓriási tengeri szörny maradványaira bukkantak az Antarkisz jegében a kutatók. News--Dunai hajóbaleset: belátható távolságban van a Hableány kiemelésehttp://www.life.hu/news/20190610-dunai-hajobaleset-belathato-tavolsagban-van-a-hableany-kiemelese.htmlBelátható távolságban van a Hableány kiemelése, a hajó rövidesen emelhetővé válik – jelentette be a Terrorelhárítási Központ (TEK) társadalmi kapcsolatokért felelős osztályának vezetője hétfőn Budapesten, a Margit hídhoz közel elsüllyedt személyhajó kiemelésével kapcsolatos helyzetről tájékoztatva. News--Egy üvegfalú hotel oldalán utánozta Pókembert egy férfi Varsóbanhttp://www.life.hu/news/20190610-uvegfalu-hotel-oldalan-utanozta-pokembert-egy-ferfi-varsoban.htmlBiztosítókötél nélkül mászott meg egy 170 méter magas hotelt egy lengyel hegymászó Varsóban. A szálloda a város legmagasabb épülete. Az életveszélyes mutatványról egy nő készített felvételt, akinek a kisfia szólt, hogy lát valakit a szálloda falán mászni. Az anya először nem hitt a szemének, sokkot kapott, azt hitte, a férfi le fog zuhanni. News--Dunai hajóbaleset: intenzíven apad a folyó a fővárosban, ami kedvez a Hableány kiemelésénekhttp://www.life.hu/news/20190610-dunai-hajobaleset-intenziven-apad-a-folyo-a-fovarosban-ami-kedvez-a-hableany-kiemelesenek.htmlBudapestnél folyamatos, a korábban jelzettnél némileg intenzívebb apadás valószínűsíthető a Dunán – közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) hétfőn. NewsOrigoMegfulladt a kisbaba, akire részegen ráfeküdt a gondatlan anyjahttp://www.life.hu/news/20190610-megfulladt-a-kisbaba-akire-reszegen-rafekudt-gondatlan-anyja.htmlKét és fél év börtönbüntetésre ítélték azt a brit anyát, aki részegen ráfeküdt a kisbabájára, ezzel a kicsi halálát okozva. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.