Dunai hajóbaleset: kisgyermekét ölelve találtak rá egy koreai édesanyára az elsüllyedt Hableányon

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Hableány holttest Dunai hajóbaleset elsüllyedt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkoló jelenetnek lehettek szemtanúi a Hableány nevű hajó kiemelése után a hatóság emberei: egy édesanya holttestét találták meg, aki gyermekét szorosan ölelte magához.

Június 11-én emelték ki a Hableány nevű, tragikus balesetben elsüllyedt személyhajót. A kishajó egy szállodahajóval ütközött, minek következtében 7 másodperc alatt elsüllyedt. A hatóság emberei hosszú napokon keresztül próbáltak hozzáférni a Duna fenekén fekvő hajóhoz, eleinte sikertelenül.

A Hableány kiemelése Fotó: Polyák Attila - Origo

Miután a felszínre hozták a hajót, szívszorító, sokkoló jelenetnek lehettek szemtanúi: egy koreai édesanya holttestét találták meg, aki szorosan magához ölelte a kislányát. A baleset következtében így védte őt, nem engedte el.

Jelenleg 80 centi iszap található a hajón. A hatóság emberei nem tartják kizártnak, hogy tisztítás közben további áldozatokra bukkannak majd. Kedden, a kiemelés után 4 elhunyt testét találták meg – írta meg a Blikk.

Lek*rvázták Vajna Timit a pirosnál: a luxusautója verte ki a biztosítékothttp://www.life.hu/sztarok/20190611-lekrvaztak-vajna-timit-a-pirosnal-luxusautoja-verte-ki-a-biztositekot.htmlVajna Timit komoly inzultus érte a nyílt utcán a hétvégén. Egy fehér luxusautó sofőrje szólt be neki, az anyósülésen ülő barátnője pedig a telefonjával rögzítette az eseményeket. TV + SztárokOrigoMásodjára is átverték Kapócs Zsókáthttp://www.life.hu/sztarok/20190611-masodjara-is-atvertek-kapocs-zsokat.htmlKapócs Zsókát immár másodjára is átverte egy kivitelező. TV + SztárokOrigoMeghan hercegné rendkívül fáradtnak tűnt a hétvégén, kiderült, miérthttp://www.life.hu/sztarok/20190611-meghan-hercegne-rendkivul-faradtnak-tunt-a-hetvegen-kiderult-miert.htmlII. Erzsébet királynő hivatalos születésnapját ünnepelte a királyi család és egész Anglia. A szülés óta itt jelent meg először Meghan hercegné. A rajongók szerint borzalmasan festett, most az is kiderült, hogy miért. TV + Sztárok--Marilyn Monroe egy régi barátja azt állítja, egyszer várandós volt a színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20190611-marilyn-monroe-egy-regi-baratja-azt-allitja-egyszer-varandos-volt-a-szineszno.htmlVárandós lehetett 1960-ban minden időn egyik legnagyobb szexszimbóluma, Marilyn Monroe. Állítólagos babapocakjáról fotó is készült, amelyet most bárki megnézhet. TV + Sztárok--Újra ittas vezetésen kapták Demcsák Zsuzsáthttp://www.life.hu/sztarok/20190611-ujra-ittas-vezetesen-kaptak-demcsak-zsuzsat.htmlA hírek szerint elvitték a rendőrök Demcsák Zsuzsát, akit ittas vezetésen kaptak. TV + SztárokOrigoÍgy teltek Benke László utolsó napjaihttp://www.life.hu/sztarok/20190611-igy-teltek-benke-laszlo-utolso-napjai.htmlBenke Laci bácsi utolsó napjairól vallott az unokatestvére, Árpád. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.