második villágháború amerikai szerelem katona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A második világháború alatt szeretett egymásba egy amerikai katona és egy fiatal francia lány: 75 év után most újra találkoztak. 

A második világháború alatt szeretett bele egy fiatal francia nőbe az amerikai katona, de az élet elválasztotta őket egymástól. 75 év után azonban újra találkozhattak, a csodás pillanatot pedig meg is örökítették. A most 98 éves egykori katona a következő szavakkal üdvözölte élete első szerelmét: „Mindig szerettelek” – mondta K. T. Robbins.

75 év után találkozott újra az amerikai katona francia szerelmével Forrás: BBC

A férfi 24 éves volt, amikor 1944-ben Franciaországban állomásoztak, ott ismerkedett meg az akkor 18 éves Jeannine-nel. Azonnal egymásba szerettek, de sajnos nem tartott sokáig a viszonyuk, hiszen két hónappal később K. T. Robbinsnak el kellett mennie. Mindketten új életet kezdtek, de soha nem feledkeztek meg egymásról – írja a BBC.

Verekedett a Teréz körúti robbantó a börtönben: zárkatársát hagyta helybenhttp://www.life.hu/news/20190613-verekedett-a-terez-koruti-robbanto-a-bortonben-zarkatarsat-hagyta-helyben.htmlZárkatársát verte össze a Teréz körúti robbantó: ezért hagyta őt helyben. NewsFotó: Mudra László - OrigoDunai hajóbaleset. befizette az óvadékot az ukrán hajóskapitányhttp://www.life.hu/news/20190613-dunai-hajobaleset-befizette-az-ovadekot-az-ukran-hajoskapitany.htmlBefizette az óvadékot a dunai hajóbaleset okozásával gyanúsított férfi - tájékoztatta a Fővárosi Törvényszék csütörtökön az MTI-t.News--VV Fanni feltételezett gyilkosát, B. Lászlót kiengedték az előzetesbőlhttp://www.life.hu/news/20190613-vv-fanni-feltetelezett-gyilkosat-b-laszlot-kiengedtek-az-elozetesbol.htmlVV Fanni feltételezett gyilkosát, vagyis B. Lászlót kiengedték az előzetesből: házi őrizetbe kerül. News--Mérgezés miatt hét gyereket szállítottak kórházba a miskolctapolcai barlangfürdőbőlhttp://www.life.hu/news/20190613-mergezes-miatt-het-gyereket-szallitottak-korhazba-a-miskolctapolcai-barlangfurdobol.htmlMeghibásodott a miskolctapolcai barlangfürdő fertőtlenítő rendszere, klór tartalmú gáz kerülhetett a levegőbe. Hét középiskolás korú gyermeket kellett kórházba szállítani. NewsOrigoEltűnt egy 8 éves kislány Budapestről: édesapja kétségbeesve keresihttp://www.life.hu/news/20190613-eltunt-egy-8-eves-kislany-budapestrol-sebestyen-emma-lili.htmlA 8 éves Sebestyén Emma Lilit hétfő óta nem találják. NewsOrigoIdőjárás: életbe lépett a harmadfokú hőségriasztáshttp://www.life.hu/news/20190612-idojaras-eletbe-lepett-a-harmadfoku-hosegriasztas.htmlÉrvénybe lépett a legmagasabb szintű, harmadfokú hőségriasztás. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.