Dunai hajóbaleset: ennyibe kerülhetett a Hableány kimentése

Hableány Dunai hajóbaleset Clark Ádám daru
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy több tízmillió forintba kerülhetett a Hableány hajó kimentése a Dunából.

A 200 tonna teherbírású Clark Ádám úszódaru összesen 120 kilométert tett meg, hogy kimentse a Hableány roncsát. Az üzemeltető cég szerint a munkálatok több 10 millióba kerültek, de pontos összeget nem árultak el. Az RTL Klubnak hozzátették, nem akartak keresni a mentésen, több eszközüket is ingyen adták oda.

A műsorban megszólaló Kovács Kázmér biztosítási szakjogász szerint a költségek túlnyomó része az állam terhe marad, ugyanakkor ha kiderül, pontosan ki a felelős a balesetért, az állam megfontolhatja, hogy pert indít a költségek megtérítéséért.

Dunai hajóbaleset: óvadék ellenében szabadul a Viking Sigyn kapitánya, a döntés felháborodást okozotthttp://www.life.hu/news/20190613-ovadek-elleneben-szabadul-a-viking-sigyn-kapitanya-felhaborodtak-a-dontesen.htmlA Viking Sigyn kapitányát 15 millió forint óvadék ellenében kiengedték az őrizetből. A Hableányon szolgáló, elhunyt magyar legénység hozzátartozóinak jogi képviselői nem értenek egyet a döntéssel. NewsOrigoDunai hajóbaleset: ruhájáról azonosították a Hableány kapitányáthttp://www.life.hu/news/20190613-dunai-hajobaleset-ruhajarol-azonositottak-a-hableany-kapitanyat.htmlA Hableány kapitányát és matrózát is családtagok azonosították. A hatóságok mindent megtettek azért, hogy elkerüljék az ezzel járó súlyos traumát. NewsOrigoDunai hajóbaleset: azonosítottak egy újabb áldozatothttp://www.life.hu/news/20190613-dunai-hajobaleset-azonositottak-egy-ujabb-aldozatot.htmlA Hableány sétahajó balesetének újabb áldozatát azonosították - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtök reggel a honlapján.NewsFotó: Polyák Attila - OrigoUfók zuhanhattak le a Marson - állítja egy önjelölt kutatóhttp://www.life.hu/news/20190611-ufok-zuhanhattak-le-a-marson-allitja-egy-onjelolt-kutato.htmlNem először áll elő meglepő elmélettel Scott Waring önjelölt ufókutató. Most úgy véli, hogy megtalálta eddigi egyik legnagyobb felfedezését, egy ufó roncsát a Marson. NewsOrigoDunai hajóbaleset: a csepeli kikötőbe szállítják a Hableánythttp://www.life.hu/news/20190611-dunai-hajobaleset-a-csepeli-kikotobe-szallitjak-a-hableanyt.htmlHétórás mentés után, a terveknek megfelelően sikeresen kiemelték a május 29-ei balesetben elsüllyedt Hableány turistahajót kedden Budapesten, a Margit hídnál. A hajót egy uszályra helyezték, amely várhatóan a csepeli szabadkikötőbe szállítja a járművet. News--Rejtélyes lényt rögzített a ház biztonsági kamerája – Videóhttp://www.life.hu/news/20190611-rejtelyes-lenyt-rogzitett-a-haz-biztonsagi-kameraja.htmlKülönös lény tűnt fel egy ház biztonsági kamerájának felvételén. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.