Madeleine McCannt továbbra is keresik, támadják a szülőket

Forrás: Getty Images -
pénz támadás szülők Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még 2007-ben tűnt el egy portugáliai családi nyaralás alatt a kis Madeleine McCann. A nyomozásra újabb összeget különítettek el, emiatt sokan támadják a szülőket.

Eddig milliókat költöttek a 2007-ben eltűnt Madeleine McCann keresésére. A kislánynak egy portugáliai nyaralás alkalmával veszett nyoma, szülei a mai napig hazavárják.

Madeleine McCannt továbbra is keresik Forrás: Getty Images

Vannak, akik úgy gondolják, hogy a szülők lehetnek felelősek a gyermek eltűnéséért vagy haláláért. Most újabb 300 ezer fonttal támogatják a Maddie utáni kutatást, emiatt a közvélemény igencsak felháborodott – írja a The Sun.

Sokan úgy gondolják, hogy a szülők a saját felelősségüket szeretnék kisebbíteni az ügyben, de olyanok is akadnak, akik arra hívják fel a figyelmet, hogy sok eltűnt gyermek létezik még a világban.

A Csernobil forgatókönyvírója felemelte szavát az ott készült tiszteletlen fotók ellenhttp://www.life.hu/news/20190614-a-csernobil-forgatokonyviroja-felemelte-szavat-az-ott-keszult-tiszteletlen-fotok-ellen.htmlÚjra népszerű lett a turisták körében Csernobil, de a sorozat rendezője nem örül annak, amilyen fotók készülnek ott mostanában. NewsOrigoSzombattól pótlóbuszok járnak a 4-es és a 6-os villamosok helyetthttp://www.life.hu/news/20190614-szombattol-potlobuszok-jarnak-a-4es-es-a-6os-villamos-helyett.htmlSzombaton kezdődik Budapesten a szokásos nyári villamosfelújítás a 4-es és a 6-os vonalán, a szerelvények a Széll Kálmán tér és a Corvin-negyed között közlekednek, a Corvin-negyed és a dél-budai végállomások között pótlóbuszra kell szállni. News--Dunai hajóbaleset: lezárult a vizsgálat, így gyűrte maga alá a Hableányt a Viking Sigynhttp://www.life.hu/news/20190614-dunai-hajobaleset-lezarult-a-vizsgalat-igy-gyurte-maga-ala-a-hableanyt-a-viking-sigyn.htmlLezárult a vizsgálat, kiderült, hogyan nyomta a víz alá a Hablányt a Viking Sigyn. News--Kiengedték az előzetesből VV Fanni feltételezett gyilkosát: a lány édesanyja kiborulthttp://www.life.hu/news/20190614-kiengedtek-az-elozetesbol-vv-fanni-feltetelezett-gyilkosat-a-lany-edesanyja-kiborult.htmlVV Fanni édesanyja kiborult, amiért a lánya feltételezett gyilkosát kiengedik az előzetesből: házi őrizetbe kerül. News--Közzétették a felvételeket a nőről, aki agyonütötte a budapesti állatkert teknőséthttp://www.life.hu/news/20190614-kozzetettek-a-felveteleket-a-norol-aki-agyonverte-a-budapesti-allatkert-teknoset.htmlA budapesti állatkert teknősét kockakővel ütötte agyon egy 20-25 év körüli nő: itt vannak róla a felvételek. Jelentkezzen, aki felismeri. NewsOrigoHétvégén 36 fok is lehet, vasárnapra hidegfront várhatóhttp://www.life.hu/news/20190614-hetvegen-36-fok-is-lehet-vasarnapra-hidegfront-varhato.htmlSzombaton lesz a legmelegebb, vasárnap helyenként viharok, lehűlés várható. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.