Megszólalt a nő, aki megölte a teknőst a Fővárosi Állatkertben

Fotó: Polyák Attila - Origo -
állatkínzás teknős Fővárosi Állat- és Növénykert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döntött a bíróság annak a nőnek az előzetes letartóztatásáról, aki pár nappal ezelőtt egy kővel agyonütött egy teknőst a Fővárosi Állat- és Növénykertben.

A fiatal nő kiemelte helyéről az állatot, azonban az ijedtében a tenyerébe piszkított. Ekkor visszadobta a kerítés mögé, majd rádobott egy kockakövet. Az állat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy el kellett altatni. A tettest a biztonsági kamerák felvételei alapján igen hamar megtalálták, így ma már bíróság elé is állt. A 28 éves Adél szabadlábon védekezhet, nem kell börtönbe vonulnia, ameddig eljárás zajlik ellene.

A teknősgyilkos nő Fotó: Polyák Attila - Origo


A nő vállalta az arcát az újságírók előtt, sőt nyilatkozott is. Azt mondta, azért követte el ezt a szörnyűséget, mert kíváncsi volt, hogyan hal meg egy teknős. Képeket mutogatott azokról az emberekről, akikkel együtt volt az állatkertben. Azt mondta, hogy van családja, mégis hajléktalanként él három hónapja, és ebből elege van. Szerinte biztonságosabb lenne számára, ha börtönbe mehetne. Azt is elárulta, hogy a bíróságra csak októberben kell visszamennie – írta a Blikk.

Elfogták a fiatal nőt, aki megölte a teknőst a Fővárosi Állatkertbenhttp://www.life.hu/news/20190616-elfogtak-a-fiatal-not-aki-megolte-a-teknost-a-fovarosi-allatkertben.htmlEgy hatalmas kővel vert agyon egy védett görög teknőst egy fiatal nő az Állatkertben. A nő benyúlt a kerítésen, és megfogta az állatot, a teknős ezért félelmében lepiszkította a kezét. Ekkor kapta fel a nő a követ, földhöz vágta a teknőst, majd halálra zúzta vele. Ezért a kegyetlenségért akár három évet is kaphat, a teknős ugyanis még több mint 50 évig élhetett volna. A rendőrség elfogta a 28 éves ózdi nőt. NewsOrigoKockakővel ütötték agyon a Fővárosi Állat- és Növénykert görög teknőséthttp://www.life.hu/news/20190613-kockakovel-utottek-agyon-a-fovarosi-allat-es-novenykert-gorog-teknoset.htmlSzerda délután egy ismeretlen elkövető kockakővel ütötte agyon a Fővárosi Állat- és Növénykert egyik görög teknősét, amelyet már nem lehetett megmenteni. News--Megdőlt a fővárosi melegrekordhttp://www.life.hu/news/20190613-megdolt-a-fovarosi-melegrekord.htmlMegdőlt a fővárosi napi melegrekord csütörtökön – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-vel. News--75 év után találkozott újra az amerikai katona francia szerelmévelhttp://www.life.hu/news/20190613-75-ev-utan-talalkozott-ujra-az-amerikai-katona-francia-szerelmevel.htmlA második világháború alatt szeretett egymásba egy amerikai katona és egy fiatal francia lány: 75 év után most újra találkoztak. NewsOrigoHolttestet találtak a zalaegerszegi parkerdőbenhttp://www.life.hu/news/20190616-holttestet-talaltak-a-zalaegerszegi-parkerdoben.htmlHolttestet találtak a sétálók szombat reggel a zalaegerszegi parkerdőben – írta online kiadásában a Zalai Hírlap. News--Időjárás: vasárnap országszerte zivatarokkal ér véget a kánikulahttp://www.life.hu/news/20190616-idojaras-vasarnap-orszagszerte-zivatarokkal-er-veget-a-kanikula.htmlVasárnap országszerte zivatarokkal ér véget a kánikula. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.