Furcsa fényeket láttak a Balaton felett, úgy vélik, ufók is lehetnek

fény ufó furcsa földönkívüli Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szokatlan, kör alakú fényeket észleltek a Balaton felett. A felvételt Siófokról készítették, a titokzatos jelenség pedig az északi parton bukkant fel. 

Kör alakú, mozgó fények jelentek meg a Balaton északi partja felett – ez látszik a Napiufóhoz eljuttatott felvételen. A képsorokat Siófokról készítették, nehéz kivenni, hogy valójában mivel is van dolga a szemlélődőnek.

A cikkben azt írják, hogy a felvétel azért homályos kissé, mert a telefon, amivel filmeztek, folyamatosan kereste a fókuszt. Így épp annyira lehet kívánságlámpás, mint földönkívüli jelenség.

Megszűnik a türelmi idő: szigorúbb szabályok vonatkoznak a parlagfű irtásárahttp://www.life.hu/news/20190619-megszunik-a-turelmi-ido-szigorubb-szabalyok-vonatkoznak-a-parlagfu-irtasara.htmlSzámos ember életét keseríti meg az allergia, rengetegen érzékenyek például a parlagfű pollenjére is. A növény országszerte kötelező kiirtani, ám most még szigorúbb szabályok vonatkoznak a földtulajdonosokra. Érdemes vigyázni, nehogy csúnya bírság legyen a vége. NewsThinkstockIdőjárás: figyelmeztetést adtak ki, országszerte vihar várhatóhttp://www.life.hu/news/20190619-idojaras-figyelmeztetest-adtak-ki-orszagszerte-vihar-varhato.htmlFigyelmeztető előrejelzést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat szinte az ország egész területére. Vannak területek, ahol 50 milliméter csapadék is várható. News--A házi őrizetben sincs nyugta VV Fanni feltételezett gyilkosánakhttp://www.life.hu/news/20190619-a-hazi-orizetben-sincs-nyugta-vv-fanni-feltetelezett-gyilkosanak.htmlNem nyugodhat VV Fanni feltételezett gyilkosa, B. László: a férfit szabadon bocsátása után folyamatosan fenyegetik. News--Korrupció gyanúja miatt őrizetbe vették Michel Platinit, korábbi UEFA-elnököthttp://www.life.hu/news/20190619-korrupcio-gyanuja-miatt-vettek-orizetbe-michel-platinit-korabbi-uefaelnokot.htmlA francia rendőrség kedden őrizetbe vette Michel Platinit, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) korábbi elnökét, egykori legendás focistát. News--Dunai hajóbaleset: a rendőrség részleteket árult el a nyomozásrólhttp://www.life.hu/news/20190619-dunai-hajobaleset-a-rendorseg-reszleteket-arult-el-a-nyomozasrol.htmlA Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője, Csécsi Soma elárult részleteket a Hableány tragédiájáról: ezeket lehet tudni a körülményekről. News--Paphiány miatt nős férfiakat is felszentelne a Vatikánhttp://www.life.hu/news/20190618--paphiany-miatt-nos-ferfiakat-is-felszentelne-a-vatikan.htmlA Vatikán fontolóra veszi a nős férfiak pappá szentelését, az Amazon távoli vidékein ugyanis paphiány van. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.