Lovat találtak a rendőrök a 4. emeleti garzonlakás konyhájában

garzon rendőrség konyha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös eset történt Szatmárnémetiben: egy lovat találtak a rendőrök egy 4. emeleti garzonlakás konyhájában.

Csütörtök virradóra egy házibuli miatt érkezett a rendőrségre bejelentés Szatmárnémetiben. A rendőrök kivonultak a negyedik emeleti lakáshoz, ahol legnagyobb meglepetéstükre egy lovat találtak a konyhában – írja a 168 óra.

Kiderült, hogy a tulajdonos a rokonának szánta a lovat ajándékként, és ideiglenesen tartotta a lakásban.

A férfi a rendzavarásért pénzbüntetés kapott, a lovat pedig a rendőrök kivezették az épületből, és elvitték a rokonhoz.

Európában többfelé 40 fokos hőség lesz a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20190621-meteorologiai-szolgalat-europaban-tobbfele-40-fokos-hoseg-lesz-a-jovo-heten.htmlA jövő héten néhány napon keresztül nagy forróság várható Nyugat- és Közép-Európa egyes országaiban - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön a Facebook-oldalán.News--Dunai hajóbaleset: ezeket a kérdéseket kell tisztázni a Hableány tragédiájárólhttp://www.life.hu/news/20190621-dunai-hajobaleset-ezeket-a-kerdeseket-kell-tisztazni-a-hableany-tragediajarol.htmlTöbb kérdést is tisztázni kell a nyomozás folyamán a Hableány tragédiájáról: ezek merültek fel eddig. NewsOrigo2024-ben nő léphet a Holdrahttp://www.life.hu/news/20190620-2024ben-no-lephet-a-holdra.htmlA NASA tervei szerint 2024-ben egy nő léphet majd a Holdra. NewsOrigoMegszűnik a türelmi idő: szigorúbb szabályok vonatkoznak a parlagfű irtásárahttp://www.life.hu/news/20190619-megszunik-a-turelmi-ido-szigorubb-szabalyok-vonatkoznak-a-parlagfu-irtasara.htmlSzámos ember életét keseríti meg az allergia, rengetegen érzékenyek például a parlagfű pollenjére is. A növényt országszerte kötelező kiirtani, ám most még szigorúbb szabályok vonatkoznak a földtulajdonosokra. Érdemes vigyázni, nehogy csúnya bírság legyen a vége. NewsThinkstockKorrupció gyanúja miatt őrizetbe vették Michel Platinit, korábbi UEFA-elnököthttp://www.life.hu/news/20190619-korrupcio-gyanuja-miatt-vettek-orizetbe-michel-platinit-korabbi-uefaelnokot.htmlA francia rendőrség kedden őrizetbe vette Michel Platinit, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) korábbi elnökét, egykori legendás focistát. News--700 ezret csalt ki iskolatársától egy siófoki tinédzser, a rendőrök elkaptákhttp://www.life.hu/news/20190618-700-ezret-csalt-ki-iskolatarsatol-egy-siofoki-tinedzser-a-rendorok-elkaptak.html700 ezret zsarolt ki iskolatársától egy siófoki fiatal. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.