Egy gyerek meghalt a sportközpont tetején keletkezett tűzben

Forrás: Origo -
MOM Sportközpont haláleset baleset tűz Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy gyerek meghalt, miután kigyulladt egy fabódé a Csörsz utcában, a MOM Sportközpont tetején hétfő este - írta a rendőrség honlapján.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közölte: 18 óra 32 perckor érkezett bejelentés, amely szerint egy használaton kívüli faházban tűz keletkezett. A tűzoltók egy nyolcéves gyereket eszméletlen állapotban hoztak ki az épületből, újraélesztését azonnal megkezdték a mentőszolgálat munkatársai. A gyerek a szakszerű ellátás ellenére a helyszínen életét vesztette.

Mentők a Csörsz utcában Forrás: Origo


A BRFK a tűz keletkezésének okát büntetőeljárás keretében vizsgálja, és gondatlanságból elkövetett emberölés bűntett gyanúja miatt nyomozást indított ismeretlen tettes ellen - írta a rendőrség.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője korábban az MTI-vel azt közölte: a XII. kerületi Csörsz utcában egy sportlétesítmény tetején kigyulladt egy 15-20 négyzetméteres faház. Egy gyereknek sikerült kimenekülnie, egyet pedig a tűzoltók hoztak ki, majd átadtak a mentőknek.

A leghíresebb fotó a csernobili erőmű sugárzó masszájávalhttp://www.life.hu/news/20190624-a-leghiresebb-foto-a-csernobili-eromu-sugarzo-masszajaval.htmlArthur Kornyejev többször járt Csernobilban, róla készült a katasztrófa utáni leghíresebb fotó is, ami valójában egy szelfi. News--Rekordmennyiségű csapadék hullott vasárnaphttp://www.life.hu/news/20190624-rekordmennyisegu-csapadek-hullott-vasarnap-1.htmlRekordmennyiségű csapadék hullott vasárnap, több helyen villámárvizek is kialakultak – írta az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn a Facebook-oldalán. NewsOrigoA nyomozás során kiderült, mennyivel ment a Hableány sétahajóhttp://www.life.hu/news/20190624-a-nyomozas-soran-kiderult-mennyivel-ment-a-hableany-setahajo.htmlValótlannak tűnő állítások láttak napvilágot a sajtóban a dunai hajóbalesettel kapcsolatban. A rendőrség most közzétette, mennyivel ment valójában a Hableány sétahajó, mielőtt összeütközött volna a Viking szállodahajóval. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoEgy nő azt állítja, hogy spermával fecskendezték le a 4–6-os villamoson (18+)http://www.life.hu/news/20190624-egy-no-allitja-spermaval-fecskendeztek-le-a-46os-villamoson.htmlEgy nő azt mondja, hogy spermát fecskendezett rá egy férfi a 4–6-os villamoson. News--Időjárás: a következő napokban ismét melegszik az időhttp://www.life.hu/news/20190624-idojaras-a-kovetkezo-napokban-ismet-melegszik-az-ido.htmlA következő napokban kevesebb helyen várható csapadék, sok lesz a napsütés és melegszik az idő: a hét közepén már 35 fok is lehet, de a hétvégére több fokkal mérséklődik a kánikula – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből. News--Időjárás: több megyében is településeket öntött el a vízhttp://www.life.hu/news/20190624-idojaras-tobb-megyeben-is-telepuleseket-ontott-el-a-viz.htmlAz intenzív esőzés következtében több megyében is településeket öntött el a víz – hangzott el az M1 aktuális csatorna vasárnap esti Híradójában. News






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.