Szúnyogcsípéstől kapott allergiás rohamot egy 4 éves esztergomi kisfiú: kórházba került

Forrás: Shutterstock -
szúnyog allergia szúnyogcsípés kórház Esztergom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy Esztergom melletti településen úgy megcsipkedtek a szúnyogok egy 4 éves kisfiút, hogy allergiás rohamot kapott és kórházba kellett vinni.

A sok csapadék és hirtelen jött meleg miatt igencsak elszaporodtak a szúnyogok. A rovarok rengeteg problémát okoznak, egy Esztergom melletti településen úgy összecsipkedtek egy 4 éves kisfiút, hogy a háta úgy nézett ki, mintha csalánkiütéssel lenne tele.

Összesen három szúnyog csípte meg, amitől az egész háta feldagadt. Nagyon megijedt, sírt, ráadásul elkezdett fulladni, ami miatt azonnal kórházba rohantunk vele. (...) A kisfiam egy éjszakát töltött a kórházban, mint kiderült: heves allergiás reakciót váltottak ki nála a szúnyogcsípések. Ez azért is furcsa, mert korábban a csípésektől nem volt rohama. Most kaptunk gyógyszert, hogy legközelebb ilyen ne forduljon elő” – mondta az édesanya a Blikknek.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.