A közösségi oldalán szólalt meg a budai sportközpont tetején elhunyt kislány édesanyja

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál gyász kislány közösségi oldal tragédia MOM Sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi oldalán szólalt meg az az anyuka, akinek a lánya életét vesztette abban a tűzben, ami egy budai sportközpont tetején ütött ki.

Mint arról már beszámoltunk, hétfő este egy gyerek meghalt, miután kigyulladt egy fabódé a Csörsz utcában, a MOM Sportközpont tetején. A gyászoló édesanya most a közösségi oldalán szólalt meg: képtelen belenyugodni kislánya elvesztésébe.

Mély fájdalommal tudatom, hogy a mai napon kislányom elhunyt! Nagyon hiányzol kicsi szívem, ki fog most mellettem aludni, átölelni, puszilgatni?" – idézi a Blikk az asszony szavait.

Hétfő este történt a tragédia Forrás: http://drpatrickomalley.com
Tóth Vera így néz ki ébredés után - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190625-toth-vera-igy-nez-ki-ebredes-utan.htmlTóth Vera az ébredés utáni pillanatát osztotta meg rajongóival, az ágyból. TV + SztárokOrigoGyászol L. L. Juniorhttp://www.life.hu/sztarok/20190625-gyaszol-l-l-junior.htmlMegrendítő hírt kapott L. L. Junior. A rapper elveszítette jó barátját, menedzserét. TV + Sztárok--Oszter Alexandra apjának köszönheti legjobb barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190625-oszter-alexandra-apjanak-koszonheti-legjobb-baratnojet.htmlOszter Alexandra rengeteg élményt köszönhet édesapjának, és az egyik legjobb barátját is. TV + Sztárok--Távozik a képernyőről a Mokka műsorvezetője, Szabó Dóra: ez az okahttp://www.life.hu/sztarok/20190625-tavozik-a-kepernyorol-a-mokka-musorvezetoje-szabo-dora-ez-az-oka.htmlNéhány nappal ezelőtt derült ki, hogy Szabó Dóra, a Mokka műsorvezetője két és fél év után távozik a reggeli műsor csapatából. Elárulta, miért döntött így. TV + Sztárok--Kiakadtak a rajongók Jakupcsek Gabriellárahttp://www.life.hu/sztarok/20190624-kiakadtak-a-rajongok-jakupcsek-gabriellara.htmlA rajongók szerint Jakupcsek Gabriella közösségi oldalán túl sok a reklám. TV + SztárokOrigoEnnyit érnek Meghan Markle kiegészítőihttp://www.life.hu/sztarok/20190624-ennyit-ernek-meghan-markle-kiegeszitoi.htmlKiderült, hogy több mint 200 millióra rúg Meghan Markle ékszerkollekciója. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.