Durva hőhullám érkezik Európába Afrikából

Forrás: Shutterstock -
kánikula hőhullám Afrika Európa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Európa biztosan nem fog fázni a következő napokban: hőhullám érkezik a kontinensre Afrikából.

Európa bizonyos országaiban a következő napokban akár 40 fok is lehet – számolt be róla a Blikk. Mint írják, afrikai eredetű száraz légtömeg érkezik Afrika felől. Spanyolországban, Németországban és Franciaországban már ki is adták a figyelmeztetést, a hirtelen jött nagy hőség akár áldozatokat is követelhet.

Nagy hőség lesz Európában Forrás: Shutterstock

A portál szerint pénteken Franciaországban akár 45 fok is lehet és az Északi-tenger és a Balti-tenger partján is megközelítheti a 30 fokot a nappali csúcshőmérséklet.

Az extrém meleg főként az idősekre és a hajléktalanokra jelent veszélyt, a nyár eleji hőhullámokra nincs felkészülve az emberi szervezet.

Egy nyomozó szerint lehet, hogy soha nem oldódik meg Madeleine McCann ügyehttp://www.life.hu/news/20190626-egy-nyomozo-szerint-lehet-hogy-soha-nem-oldodik-meg-madeleine-mccann-ugye.htmlMadeleine McCannt 2007 óta keresik eredmény nélkül, egy nyomozó pedig beismerte, nem biztos, hogy valaha is megoldódik az ügy. News--Időjárás: kánikula után jön a hidegfronthttp://www.life.hu/news/20190626-idojaras-kanikula-utan-jon-a-hidegfront.htmlBár szerdán még kánikula várható, csütörtökön egy hidegfronttal érkezik a felfrissülés. NewsOrigoIdőjárás: szerdán országszerte kánikula várható, figyelmeztetést adtak kihttp://www.life.hu/news/20190626-idojaras-szerdan-orszagszerte-kanikula-varhato-figyelmeztetest-adtak-ki.htmlA hőség miatt szerdára már az egész országra figyelmeztetéseket adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoA MOM Sportközpontban elhunyt kislány családjáról kiderült, korábban leégett a házukhttp://www.life.hu/news/20190626-a-mom-sportkozpontban-elhunyt-kislany-csaladjarol-kiderult-korabban-leegett-a-hazuk.htmlA MOM Sportközpontban elhunyt kislány családjának egyszer már volt dolga a tűzzel: akkor mindenük a lángok martalékává vált. NewsOrigoElhunyt egy 15 éves fiú a tusnádfürdői wellnessközpontbanhttp://www.life.hu/news/20190625-elhunyt-egy-15-eves-fiu-a-tusnadfurdoi-wellnesskozpontban.htmlLesüllyedt a medence aljára úszás közben egy 15 éves fiú a tusnádfürdői wellnessközpontban. A kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét. News--A leghíresebb fotó a csernobili erőmű sugárzó masszájávalhttp://www.life.hu/news/20190624-a-leghiresebb-foto-a-csernobili-eromu-sugarzo-masszajaval.htmlArthur Kornyejev többször járt Csernobilban, róla készült a katasztrófa utáni leghíresebb fotó is, ami valójában egy szelfi. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.