Egy nyomozó szerint lehet, hogy soha nem oldódik meg Madeleine McCann ügye

Forrás: Getty Images -
eltűnés nyomozó Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madeleine McCannt 2007 óta keresik eredmény nélkül, egy nyomozó pedig beismerte, nem biztos, hogy valaha is megoldódik az ügy. 

Madeleine McCann 2007-ben tűnt el portugáliai nyaralásuk alatt, míg a szülők a barátaikkal vacsoráztak. Az apartmanban aludtak a gyerekek, innen rabolták el a kislányt, akinek azóta sem sikerült a nyomára bukkanni a rendületlen keresés ellenére sem. A brit rendőrfőnök a napokban elkeserítő nyilatkozatot tett a gyermekkel kapcsolatban: elismerte, lehet, hogy soha nem sikerül megoldani az ügyet.

Madeleine McCann ügye lehet, hogy sosem oldódik meg Forrás: Getty Images

Cressida Dick parancsnok egy rádióműsorban beszélt arról, hogy vannak még aktív nyomok, de nem ígérheti, hogy bármilyen áttörést érnek el annak ellenére, hogy eddig több mint 12 millió fontot költöttek a nyomozásra – írja a Mirror.

Megható bejegyzéssel emlékeztek meg a szülők Madeleine McCann 16. születésnapjáról


Madeleine McCann 16. születésnapja alkalmából a szülők egy megható bejegyzéssel köszöntötték eltűnt lányukat. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Időjárás: kánikula után jön a hidegfronthttp://www.life.hu/news/20190626-idojaras-kanikula-utan-jon-a-hidegfront.htmlBár szerdán még kánikula várható, csütörtökön egy hidegfronttal érkezik a felfrissülés. NewsOrigoIdőjárás: szerdán országszerte kánikula várható, figyelmeztetést adtak kihttp://www.life.hu/news/20190626-idojaras-szerdan-orszagszerte-kanikula-varhato-figyelmeztetest-adtak-ki.htmlA hőség miatt szerdára már az egész országra figyelmeztetéseket adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoMegszólalt az anya, aki elvesztette kislányát a MOM Sportközpont tetején keletkezett tűzbenhttp://www.life.hu/news/20190626--megszolalt-az-anya-aki-elvesztette-kislanyat-a-mom-sportkozpont-tetejen-keletkezett-tuzben.htmlA MOM Sportközpont tetején keletkezett tűzesetben elhunyt kislány édesanyja nyilatkozott. NewsThinkstockVasembernek hitte magát a négy éves pápai kisfiú, aki kiugrott az erkélyrőlhttp://www.life.hu/news/20190626-vasembernek-hitte-magat-a-negy-eves-papai-kisfiu-aki-kiugrott-az-erkelyrol.htmlRepülni szeretett volna, mint a kedvenc szuperhőse, ezért kiugrott első emeleti lakásuk teraszáról egy négy éves pápai kisfiú. Az édesanya csak a ruhákért ment be, ezalatt a gyermek felállt egy székre és kiugrott.NewsOrigoElhunyt egy 15 éves fiú a tusnádfürdői wellnessközpontbanhttp://www.life.hu/news/20190625-elhunyt-egy-15-eves-fiu-a-tusnadfurdoi-wellnesskozpontban.htmlLesüllyedt a medence aljára úszás közben egy 15 éves fiú a tusnádfürdői wellnessközpontban. A kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét. News--Íme, az elmúlt évek magyar szépségkirálynői: ő volt a legelsőhttp://www.life.hu/news/20190625-ime-az-elmult-evek-magyar-szepsegkiralynoi-o-volt-a-legelso.htmlÍme, az elmúlt évek magyar szépségkirálynői: emlékszel, hogy az ő fejükre is került korona? NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.