Időjárás: kánikula után jön a hidegfront

Forrás: Shutterstock -
hidegfront időjárás Nyár előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár szerdán még kánikula várható, csütörtökön egy hidegfronttal érkezik a felfrissülés.

A Köpönyeg előrejelzése szerint szerdán derült időre, 30–35 °C közötti országos hőségre számíthatunk. Kizárt az eső. Csütörtökön eleinte folytatódik a ragyogóan napos idő, majd délután – egy hidegfront hatására, elsősorban északkeleten – megnövekszik a gomolyfelhőzet. Északkeleten, keleten elszórtan lehet zápor, zivatar, máshol inkább csak szélerősödés lesz. 30 fok felett alakul a hőmérséklet.

Széllel érkezik a hidegfront Forrás: Shutterstock

Pénteken és szombaton sok napsütésre, friss időre van kilátás. Csapadék nem valószínű. Az északnyugati, északi szél gyakran lesz erős. 24 és 29 °C közötti kellemes nyári hőmérséklet várható.

Vasárnap derült, túlnyomóan napos idő ígérkezik. Mérsékelt marad a légmozgás. 25 és 30 fok közötti értékeket mérhetünk.

A közösségi oldalán szólalt meg a budai sportközpont tetején elhunyt kislány édesanyjahttp://www.life.hu/news/20190625-kozossegi-oldalan-szolalt-meg-a-budai-sportkozpont-tetejen-elhunyt-kislany-edesanyja.htmlA közösségi oldalán szólalt meg az az anyuka, akinek a lánya életét vesztette abban a tűzben, ami egy budai sportközpont tetején ütött ki. News--Időjárás: szerdán országszerte kánikula várható, figyelmeztetést adtak kihttp://www.life.hu/news/20190626-idojaras-szerdan-orszagszerte-kanikula-varhato-figyelmeztetest-adtak-ki.htmlA hőség miatt szerdára már az egész országra figyelmeztetéseket adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoMegszólalt az anya, aki elvesztette kislányát a MOM Sportközpont tetején keletkezett tűzbenhttp://www.life.hu/news/20190626--megszolalt-az-anya-aki-elvesztette-kislanyat-a-mom-sportkozpont-tetejen-keletkezett-tuzben.htmlA MOM Sportközpont tetején keletkezett tűzesetben elhunyt kislány édesanyja nyilatkozott. NewsThinkstockVasembernek hitte magát a négy éves pápai kisfiú, aki kiugrott az erkélyrőlhttp://www.life.hu/news/20190626-vasembernek-hitte-magat-a-negy-eves-papai-kisfiu-aki-kiugrott-az-erkelyrol.htmlRepülni szeretett volna, mint a kedvenc szuperhőse, ezért kiugrott első emeleti lakásuk teraszáról egy négy éves pápai kisfiú. Az édesanya csak a ruhákért ment be, ezalatt a gyermek felállt egy székre és kiugrott.NewsOrigoRekordmennyiségű csapadék hullott vasárnaphttp://www.life.hu/news/20190624-rekordmennyisegu-csapadek-hullott-vasarnap-1.htmlRekordmennyiségű csapadék hullott vasárnap, több helyen villámárvizek is kialakultak – írta az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn a Facebook-oldalán. NewsOrigoA nyomozás során kiderült, mennyivel ment a Hableány sétahajóhttp://www.life.hu/news/20190624-a-nyomozas-soran-kiderult-mennyivel-ment-a-hableany-setahajo.htmlValótlannak tűnő állítások láttak napvilágot a sajtóban a dunai hajóbalesettel kapcsolatban. A rendőrség most közzétette, mennyivel ment valójában a Hableány sétahajó, mielőtt összeütközött volna a Viking szállodahajóval. NewsFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.