Megemlékeztek a dunai hajóbaleset áldozatairól a Budapesti Fesztiválzenekar tagjai

Hableány Dunai hajóbaleset Budapesti Fesztiválzenekar áldozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dunai hajóbalesetben elhunyt áldozatokra emlékeztek meg a Budapesti fesztiválzenekar tagjai Dél-Koreában.

A május 29-i dunai hajóbalesetben több dél-koreai turista életét vesztette, valamint a Hableány kétfős magyar személyzete. A Viking Sigyn szállodahajó ment neki a turistahajónak és süllyesztette el másodpercej alatt. A Budapesti Fesztiválzenekar öt koncertből álló turnét ad Dél-Koreában, amellyel az áldozatokra emlékeznek.

Megszólalt a csernobili búvár: nem érzi magát hősnekhttp://www.life.hu/news/20190627-megszolalt-a-csernobili-buvar-nem-erzi-magat-hosnek.htmlAz HBO sorozatában bemutatott három hős búvár esete nem volt annyira drámai a valóságban, az egyik még ma is életben lévő nyilatkozott a történtekről. News--Csütörtökön zivatarokkal ér véget a kánikulahttp://www.life.hu/news/20190627-csutortokon-zivatarokkal-er-veget-a-kanikula-idojaras.htmlCsütörtökön tetőzik a kánikula, délután zivatarokkal érkezik a hidegfront. NewsOrigoDunai hajóbaleset: menekülni próbált a Hableány kapitánya a katasztrófa előlhttp://www.life.hu/news/20190627-dunai-hajobaleset-menekulni-probalt-a-hableany-kapitanya-a-katasztrofa-elol.htmlAz utolsó pillanatban még menekülni akarhatott a Hableány kapitánya a katasztrófa elől a hullámsírba süllyedt sétahajó hatósági szemléje szerint - írja a csütörtöki Magyar Nemzet nyomán az MTI.NewsOrigoKettétört gerinccel, saját vizeletét fogyasztva élt egy hónapig a medve barlangjában egy férfihttp://www.life.hu/news/20190626-kettetort-gerinccel-sajat-vizeletet-fogyasztva-elt-egy-honapig-a-medve-barlangjaban-egy-ferfi.htmlEgy orosz férfi egy hónapot töltött kettétört gerinccel egy medve barlangjában, amikor rátaláltak és megmentették az életét. NewsOrigoA kórház parkolójában vesztette életét a mindenórás kismama: a babáját sikerült megmentenihttp://www.life.hu/news/20190626-a-korhaz-parkolojaban-vesztette-eletet-a-mindenoras-kismama-babajat-sikerult-megmenteni.htmlEgy brit mindenórás kismama vesztette életét egy kórház parkolójában. Gyermekét az orvosok nagy küzdelem árán megmentették. News--35 percet töltött a mosógépben a macska, a csodával határos, hogy túléltehttp://www.life.hu/news/20190626-35-percet-toltott-a-mosogepben-a-macska-a-csodaval-hataros-hogy-tulelte.htmlHárom macskája van Stefani Carrollnak. Mosás előtt mindig ellenőrzi, nem bújt-e be valamelyik kis kedvence a mosógépbe, ám most ezt elmulasztotta. Az egyéves Felix túlélte a 35 perces programot. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.