Időjárás: 30 fok körüli hőmérsékletre számíthatunk hétvégén

kánikula időjárás Nyár előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megkönnyebbülhetünk: a kánikula után hétvégére kicsit felfrissül a levegő.

A Köpönyeg előrejelzése szerint pénteken sok napsütésre számíthatunk, eső nem lesz. Az északnyugati szél több helyen megerősödik. Felfrissül az idő, délután 24–29 °C várható.

Szombat és vasárnap derült, száraz idő valószínű. Vasárnapra a szél tovább mérséklődik és délnyugatira fordul. 25 és 31 °C közötti igazi nyári meleg ígérkezik.

Hétfőn marad a napos, igazi nyaralóidő. A hőmérséklet tovább emelkedik: délután már országszerte 30 fok körüli értékeket mérhetünk.

Megérkezett a felfrissülés Forrás: Shutterstock
Szülei szeme láttára ragadták el a cápák a 21 éves Jordan Lindsey-thttp://www.life.hu/news/20190628-szulei-szeme-lattara-ragadtak-el-a-capak-a-21-eves-jordan-lindseyt.htmlA 21 éves egyetemista lány a Bahamákon nyaralt a családjával, ahol búvárkodás közben megtámadta őt három cápa. NewsOrigoDunai hajóbaleset: végső búcsút vesznek a Hableány matrózától és kapitányátólhttp://www.life.hu/news/20190628-dunai-hajobaleset-vegso-bucsut-vesznek-a-hableany-matrozatol-es-kapitanyatol.htmlHamarosan végső búcsút vesznek a hajókatasztrófát szenvedett Hableány kapitányától és matrózától a Dunán - ismerteti a pénteki Magyar Nemzet. A cikk arra is kitér, hogy szakértők szerint a tragédiához nagyban hozzájárulhatott a Viking Sigyn speciális orra, amely 8-10 méteres hosszúságú, víz alatti torlóhullámokat vetett maga előtt, és ezek fordították a szállodahajó elé a magyar sétahajót. NewsOrigoEmeletről kizuhant kisgyermeket kapott el egy tinédzser Algériában – videóhttp://www.life.hu/news/20190627-emeletrol-kizuhant-kisgyermeket-kapott-el-egy-ferfi-algeriaban.htmlA levegőben kapott el egy emeletről kizuhanó gyereket egy tinédzser Algériában. NewsOrigoMeztelenül pattant robogóra egy férfi Németországban (18+)http://www.life.hu/news/20190627-meztelenul-pattant-robogora-a-ferfi-nemetorszagban.htmlA nagy meleg miatt meztelenül ült robogóra egy férfi Németországban. NewsOrigoMegnyílt a világ első pornóiskolája, sikeres színésznő tartja az órákat (18+)http://www.life.hu/news/20190627-megnyilt-a-vilag-elso-pornoiskolaja-sikeres-szineszno-tartja-az-orakat-18.htmlBizonyára sokan kapják fel a fejüket arra a hirdetésre, ami nemrégiben látott napvilágot a kolumbiai Medellinben. Amaranta Hank pornószínésznő elindította a világ talán első pornókurzusát, ahol a tökéletes jelenet fortélyait és más hasznos dolgokat tanít. NewsOrigoHat autó ütközött össze az M7-esenhttp://www.life.hu/news/20190627-hat-auto-utkozott-ossze-a-m7esen.htmlBorzalmas baleset történt csütörtök reggel az M7-esen: hat autó ütközött össze. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.