Szülei szeme láttára ragadták el a cápák a 21 éves Jordan Lindsey-t

Forrás: GoFoundMe -
halál bahamák cápák Jordan Lindsey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 21 éves egyetemista lány a Bahamákon nyaralt a családjával, ahol búvárkodás közben megtámadta őt három cápa.

Hiába kiabáltak lányuknak a szülők, nem tudták figyelmeztetni a 21 éves Jordan Lindsey-t a közelgő veszélyre. A kaliforniai lány a Bahamákon nyaralt családjával, amikor felszíni búvárkodás közben megtámadta őt három cápa. Szüleinek tehetetlenül végig kellett nézniük a csónakból, ahogy lányukat elmarják a ragadozók.

Szülei szeme láttára ragadták el a cápák a 21 éves Jordan Lindsey-t Forrás: GoFoundMe

A jobb karját letépték, a másikat is megharapták, ahogy a lábát és a fenekét is. Jordan Lindsey-t kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét. „Jordannek volt a leggyönyörűbb, legszelídebb lelke. Borzasztóan fog hiányozni” – mondta a család, akik gyűjtést szerveztek, hogy haza tudják szállíttatni a lány testét – írja a BBC.

Dunai hajóbaleset: végső búcsút vesznek a Hableány matrózától és kapitányátólhttp://www.life.hu/news/20190628-dunai-hajobaleset-vegso-bucsut-vesznek-a-hableany-matrozatol-es-kapitanyatol.htmlHamarosan végső búcsút vesznek a hajókatasztrófát szenvedett Hableány kapitányától és matrózától a Dunán - ismerteti a pénteki Magyar Nemzet. A cikk arra is kitér, hogy szakértők szerint a tragédiához nagyban hozzájárulhatott a Viking Sigyn speciális orra, amely 8-10 méteres hosszúságú, víz alatti torlóhullámokat vetett maga előtt, és ezek fordították a szállodahajó elé a magyar sétahajót. NewsOrigoMeztelenül pattant robogóra egy férfi Németországban (18+)http://www.life.hu/news/20190627-meztelenul-pattant-robogora-a-ferfi-nemetorszagban.htmlA nagy meleg miatt meztelenül ült robogóra egy férfi Németországban. NewsOrigoEmeletről kizuhant kisgyermeket kapott el egy tinédzser Algériában – videóhttp://www.life.hu/news/20190627-emeletrol-kizuhant-kisgyermeket-kapott-el-egy-ferfi-algeriaban.htmlA levegőben kapott el egy emeletről kizuhanó gyereket egy tinédzser Algériában. NewsOrigoMegnyílt a világ első pornóiskolája, sikeres színésznő tartja az órákat (18+)http://www.life.hu/news/20190627-megnyilt-a-vilag-elso-pornoiskolaja-sikeres-szineszno-tartja-az-orakat-18.htmlBizonyára sokan kapják fel a fejüket arra a hirdetésre, ami nemrégiben látott napvilágot a kolumbiai Medellinben. Amaranta Hank pornószínésznő elindította a világ talán első pornókurzusát, ahol a tökéletes jelenet fortélyait és más hasznos dolgokat tanít. NewsOrigoHat autó ütközött össze az M7-esenhttp://www.life.hu/news/20190627-hat-auto-utkozott-ossze-a-m7esen.htmlBorzalmas baleset történt csütörtök reggel az M7-esen: hat autó ütközött össze. NewsOrigoEzek az országok nincsenek felkészülve a klímaváltozásrahttp://www.life.hu/news/20190627-ezek-az-orszagok-nincsenek-felkeszulve-a-klimavaltozasra.htmlA klímaváltozás minden országot érint, de nem mindegyiket egyformán. Térkép készült arról, kik a legfelkészületlenebbek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.