Busszal ütközött egy autó Budapesten, nyolcan megsérültek

Forrás: Shutterstock -
baleset Budapest buszbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Busszal ütközött egy autó Budapesten szerdán, nyolcan megsérültek – közölte a rendőrség a honlapján.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a baleset a XIV. kerületben, a Telepes utca és a Lőcsei út kereszteződésében történt. A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az útszakaszt lezárták, a forgalmat elterelik.

Hatalmas építményt adtak át Csernobilbanhttp://www.life.hu/news/20190703-hatalmas-epitmenyt-adtak-at-csernobilban.htmlÁtadtak egy hatalmas hangár jellegű épületet Csernobilban, amely arra szolgál, hogy a káros anyagok ne tudjanak a levegőben tovább terjedni. News--Cáfolják, hogy hamisítvány lenne az amerikai ufóboncoláshttp://www.life.hu/news/20190703-cafoljak-hogy-hamisitvany-lenne-az-amerikai-ufoboncolas.htmlKiderült, hogy mégis valós lehet az az 1995-ben nyilvánosságra került videó, amelyen egy ufót boncolnak. NewsOrigoIdőjárás: vasárnap hidegfronttal érhet véget a hőséghttp://www.life.hu/news/20190703-idojaras-vasarnap-hidegfronttal-erhet-veget-a-hoseg.htmlVasárnap egy hidegfront hozhat felfrissülést az országba. News--Vádat emeltek a soroksári futónő megölésével gyanúsított férfi ellenhttp://www.life.hu/news/20190703-vadat-emeltek-a-soroksari-futono-megolesevel-gyanusitott-ferfi-ellen.htmlVádat emelt a Fővárosi Főügyészség a soroksári futónő meggyilkolásával gyanúsított férfi ellen. News--Dunai hajóbaleset: választani kellett, kit mentenek ki a vízbőlhttp://www.life.hu/news/20190703-dunai-hajobaleset-valasztani-kellett-kit-mentenek-ki-a-vizbol.htmlHét másodperc alatt süllyedt el a Hableány sétahajó, amikor összeütközött a Viking Sigyn szállodahajóval. A tragédiát mindössze heten élték túl. A süllyedés pillanatában az áldozatok segítségére sietőknek dönteniük kellett, hogy kit mentenek ki. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoAnyja karjából tépte ki a kétéves gyermeket a megvadult kutya Csókakőnhttp://www.life.hu/news/20190703-anyja-karjabol-tepte-ki-a-keteves-gyermeket-a-megvadult-kutya-csokakon.htmlMegvadult rottweiler tépte ki anyja karjából kétéves kislányát Csókakőn. A gyermek állapota válságos, mentőhelikopterrel szállították kórházba. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.