Fennakadt a doppingvizsgálaton Takács Tamara világbajnok kajakos

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
Takács Tamara doppingvizsgálat világbajnok kajakos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fennakadt a doppingvizsgálaton Takács Tamara, világ- és Európa-bajnok kajakos – közölte az MTI.

A nemzetközi szövetség (ICF) szerdai hírlevele szerint a 22 esztendős versenyzőt a Magyar Antidopping Csoport ellenőrizte. Akár négyéves eltiltásra is számíthat, de fellebbezhet. Amíg az eljárás nem zárul le, addig az ICF további részleteket nem közöl az üggyel kapcsolatban.

Takács Tamara Forrás: MTI/Kovács Tamás


Takács 2017-ben K-4 500 méteren világ-, K-1 és K-4 500 méteren pedig kontinensbajnok lett, míg tavaly aranyérmet szerzett K-1 500 méteren az U23-as vb-n, valamint K-1 5000 méteren az Eb-n.

Az emberiség ősatyja idősebb lehet, mint ahogyan korábban gondolták a kutatókhttp://www.life.hu/news/20190703-az-emberiseg-osatyja-idosebb-lehet-mint-ahogyan-korabban-azt-gondoltak-a-kutatok.htmlA vártnál sokkal idősebb lehet az emberiség ősatyja, derítették ki kutatók. NewsOrigoBusszal ütközött egy autó Budapesten, nyolcan megsérültekhttp://www.life.hu/news/20190703-busszal-utkozott-egy-auto-budapesten-nyolcan-megserultek.htmlBusszal ütközött egy autó Budapesten szerdán, nyolcan megsérültek - közölte a rendőrség a honlapján. NewsOrigoHatalmas építményt adtak át Csernobilbanhttp://www.life.hu/news/20190703-hatalmas-epitmenyt-adtak-at-csernobilban.htmlÁtadtak egy hatalmas hangár jellegű épületet Csernobilban, amely arra szolgál, hogy a káros anyagok ne tudjanak a levegőben tovább terjedni. News--Cáfolják, hogy hamisítvány lenne az amerikai ufóboncoláshttp://www.life.hu/news/20190703-cafoljak-hogy-hamisitvany-lenne-az-amerikai-ufoboncolas.htmlKiderült, hogy mégis valós lehet az az 1995-ben nyilvánosságra került videó, amelyen egy ufót boncolnak. NewsOrigoIdőjárás: vasárnap hidegfronttal érhet véget a hőséghttp://www.life.hu/news/20190703-idojaras-vasarnap-hidegfronttal-erhet-veget-a-hoseg.htmlVasárnap egy hidegfront hozhat felfrissülést az országba. News--Anyja karjából tépte ki a kétéves gyermeket a megvadult kutya Csókakőnhttp://www.life.hu/news/20190703-anyja-karjabol-tepte-ki-a-keteves-gyermeket-a-megvadult-kutya-csokakon.htmlMegvadult rottweiler tépte ki anyja karjából kétéves kislányát Csókakőn. A gyermek állapota válságos, mentőhelikopterrel szállították kórházba. News--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.