Vádat emeltek a soroksári futónő megölésével gyanúsított férfi ellen

Forrás: Mihádák Zoltán/MTI -
gyilkosság vádemelés soroksári futónő vádlott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség a soroksári futónő meggyilkolásával gyanúsított férfi ellen.

A főügyészség vezetője közleményében azt írta, a vádirat szerint a 40 éves férfi 2013. szeptember 25-én, az esti órákban, napnyugta után a XXIII. kerületi Szigetdűlő középső útján, a kerékpárúton rátámadt az arra kocogó nőre. A gyanúsított a nőt a kerékpárúton és egy közeli bokros területen – szexuálisan is – bántalmazta, majd megölte. A férfi ezután elvette a nő mobiltelefonját és távozott.

A soroksári futónő 2013-ban történt meggyilkolásával gyanúsított férfit kivezetik a Budai Központi Kerületi Bíróság épületéből a letartóztatásáról döntő bírósági tárgyalás után 2018. december 7-én Forrás: Mihádák Zoltán/MTI


A Fővárosi Főügyészség aljas célból elkövetett emberölés, szexuális erőszak és kifosztás miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre. A törvény ezeket a bűncselekményeket tíz évtől huszonöt évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel bünteti. A bűncselekmény elkövetésével vádolt férfi jelenleg letartóztatásban van.

25 kiló jégkockával mentették meg egy nő életét a mentősök Budapestenhttp://www.life.hu/news/20190702-25-kilo-jegkockaval-mentettek-meg-egy-no-eletet-a-mentosok-budapesten.htmlEgy idős hölgy testhőmérséklete extrém magasra szökött a tegnapi kánikulában, a mentősök különleges módon mentették meg az életét. News--Genovai hídomlás: sosem látott felvételen a tragédiahttp://www.life.hu/news/20190702-egy-evvel-a-tragedia-utan-sosem-latott-felvetel-kerult-ki-a-genovai-hidomlasrol.html2018. augusztus 14-én omlott le a genovai Morandi híd. Most egy eddig nem látott felvételt hozott nyilvánosságra a tragédiáról az olasz rendőrség. News--Volt Fesztivál: a Páneurópai piknik évfordulóját ünnepelték Trabantokkal és fotókiállítássalhttp://www.life.hu/news/20190702-volt-fesztival-a-paneuropai-piknik-evfordulojat-unnepeltek-trabantokkal-es-fotokiallitassal.htmlA 30 éve szabadon-kampány keretében a Volt Fesztivál egy különleges fotókiállítással kedveskedett látogatóinak. Éppen 30 évvel ezelőtt rendezték meg a Páneurópai pikniket, így ennek apropójából Trabantokat, korabeli plakátokat és a határnyitást megörökítő fényképeket állítottak ki. Ennek részleteiről a fesztivál főszervezője mesélt. News--Idegméreggel fertőzött csomag miatt kiürítették a Facebook központjának postázóithttp://www.life.hu/news/20190702-idegmereggel-fertozott-csomag-miatt-kiuritettek-a-facebook-kozpontjanak-postazoit.htmlSzarinnal fertőzött csomag miatt rövid időre kiürítették a Facebook kaliforniai központjának postázóit hétfőn. NewsElképesztő fotók: másfél méternyi jég hullott Mexikóbanhttp://www.life.hu/news/20190702-elkepeszto-fotok-masfel-meternyi-jeg-hullott-a-mexikoban.htmlMásfél méternyi jég hullott a mexikói Guadalajarában és környékén helyi idő szerint vasárnap. A jégeső házakban, járművekben és üzletekben tett kárt. News--Időjárás: zivatarokkal érkezik a hidegfront keddenhttp://www.life.hu/news/20190702-idojaras-zivatarokkal-erkezik-a-hidegfront-kedden.htmlA hőség és a zivatarveszély miatt is országszerte figyelmeztetéseket adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat keddre. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.