Csernobilba utazna Kiss Kató léleklátó

Forrás: Shutterstock/ TravelParkaMonkeyMatt -
léleklátó utazás Kiss Kató támogató Csernobil
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Balázsék című műsorból is ismert Kiss Kató léleklátó Csernobilba, az atomkatasztrófa helyszínére utazna. Jelenleg támogatókat keres a projektjéhez. 

A magát léleklátónak valló, a Balázsék című műsorból is ismert Kiss Kató Csernobilba szeretne utazni. Az atomkatasztrófáról forgatott dokusorozat sokakban felébresztette a vágyat, hogy meglátogassák a szellemvárost.

Kiss Kató valószínűleg szeretne kapcsolatba lépni a katasztrófa áldozatainak szellemével – írja a Ripost. Most támogatókat keres az utazáshoz.

Az akkor 10 éves szállodát a várossal együtt evakuálták a csernobili atomerőmű 1986-os balesetekor Forrás: Shutterstock/ TravelParkaMonkeyMatt

Ismét tűzgyújtási tilalom az alföldi térségbenhttp://www.life.hu/news/20190704-ismet-tuzgyujtasi-tilalom-az-alfoldi-tersegben.htmlAz elmúlt napok átlagosnál melegebb időjárása miatt az alföldi térség erdőterületein található avar réteg kiszáradása miatt tűzveszély alakult ki. Öt megyében életbe lép a tűzgyújtási tilalom szerdától. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) felhívja a lakosság figyelmét, hogy legyenek fokozottan körültekintőek, Magyarországon ugyanis az erdőtüzek 99 százalékát emberi mulasztás okozza. News--Szelfizés közben zuhant le és halt meg két turista Spanyolországbanhttp://www.life.hu/news/20190704-szelfizes-kozben-zuhant-le-es-halt-meg-ket-turista-spanyolorszagban.htmlBrit turisták zuhantak a mélybe Spanyolroszágban, amikor egy jó szelfit akartak készíteni. Egyikük még a helyszínen, másikuk a kórházban vesztette életét. News--Heves esőzések miatt kell menekíteni az embereket Japánbanhttp://www.life.hu/news/20190704-heves-esozesek-miatt-kell-menekiteni-az-embereket-japanban.htmlJapánban olyan heves esőzések vannak, hogy menekíteni kell az embereket. News--A budapesti férfi szatyrából lopták ki az 50 milliót érő lottószelvénythttp://www.life.hu/news/20190704-a-budapesti-ferfi-szatyorjabol-loptak-ki-az-50-milliot-ero-lottoszelvenyt.htmlÉpp az 50 milliós nyereményéért indult a budapesti P. József, amikor ellopták a pénztárcáját a nyertes lottószelvénnyel együtt. News--Közzétették a következő tanév rendjéthttp://www.life.hu/news/20190704-kozzetettek-a-kovetkezo-tanev-rendjet.htmlAlig ért véget az iskola, máris kiderült, hogyan alakul majd a következő tanév. NewsOrigoDunai hajóbaleset: döbbenetes felvételeket rögzített a Viking Sigyn feketedobozahttp://www.life.hu/news/20190704-dunai-hajobaleset-dobbenetes-felveteleket-rogzitett-a-viking-sigyn-feketedoboza.htmlRémült kiáltozások, sikolyok hallhatók azon a felvételen, amelyet a Viking Sigyn feketedoboza rögzített akkor, amikor a hajó nekiütközött a Hableánynak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.