Időjárás: vasárnapig tart a nyári meleg

Forrás: Thinkstock -
hidegfront kánikula időjárás Nyár előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap hidegfronttal ér véget az utóbbi napokra jellemző nyári meleg.

Ha hétvégére strandolást tervezel, van egy jó hírünk: vasárnapig biztosan marad a meleg, jövő hétre azonban pár fokot zuhan a hőmérséklet. A Köpönyeg előrejelzése szerint szombat estig ragyogó napsütés, igazi nyaralóidő várható 30 fok körüli hőséggel. Estétől aztán már záporok, zivatarok fordulhatnak elő.

Vasárnap gomolyfelhős időre van kilátás szórványosan záporral, zivatarral. Az északnyugati szél egyre inkább megerősödik, néhol viharossá fokozódik. 24–29 fok közé csökken a hőmérséklet.

Vasárnap jön a hidegfront Forrás: Thinkstock

Hétfőn gyakran lesz erősen felhős az ég, és főleg délután fordul elő eső, zápor, zivatar. Erős lesz az északnyugati szél, mellyel még hűvösebb levegő érkezik hazánk térségébe: egyre több helyen csökken 25 fok alá a hőmérséklet.

Lediplomázott Bajor Imre lánya, Lilihttp://www.life.hu/sztarok/20190705-lediplomazott-bajor-imre-lanya-lili.htmlElvégezte a színművészeti szakot Bajor Imre nagylánya, Lili. TV + Sztárok--Földes Eszter búcsúzik egy szerepétől: átadja a stafétáthttp://www.life.hu/sztarok/20190705-foldes-eszter-bucsuzik-egy-szerepetol-atadja-a-stafetat.htmlFöldes Eszter Facebook-oldalán búcsúzott egy számára sokat jelentő szereptől: úgy érzi, itt az ideje, hogy fiatalabb színésznőknek adja át a stafétát.TV + SztárokOrigoSchobert Norbi meglepte Rubint Rékát - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190705-schobert-norbi-meglepte-rubint-rekat.htmlSchobert Norbi megint könnyeket csalt Rubint Réka szemébe: megható videó.TV + SztárokOrigoPamela Anderson állítja, exvőlegénye, Adil Rami bántalmaztahttp://www.life.hu/sztarok/20190705-pamela-anderson-allitja-exvolegenye-adil-rami-bantalmazta.htmlPamela Anderson állítja, korábbi vőlegénye, Adil Rami bántalmazta őt. TV + Sztárok--A 40 éves Karsai Zita apró bugyiban és topban mutatta meg a tánctól tökéletes testét – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190704-a-40-eves-karsai-zita-apro-bugyiban-es-topban-mutatta-meg-a-tanctol-tokeletes-testet-foto.htmlKarsai Zita, hazánk egyik leghíresebb táncosa ezúttal is megmutatta, hogy 40 évesen sincs mit takargatnia. TV + Sztárok--Íme Fanni, az első magyar, aki részt vett a sellők világversenyénhttp://www.life.hu/sztarok/20190704-ime-fanni-az-elso-magyar-aki-reszt-vett-a-sellok-vilagversenyen.htmlHallottál már a Miss Mermaid International versenyről? Íme Fanni, az első magyar lány, aki részt vett a sellők nemzetközi versenyén. Elmondta, milyen versenyszámokban kellett megmérettetnie magát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.