Szétnyílt a föld: földrengés rázta meg Kaliforniát

Forrás: NORTHFOTO/Represented by ZUMA Press, Inc./Gene Blevins -
földrengés Kalifornia úttest Mojave-sivatag Föld
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő fotók készültek Kaliforniában, ahol csütörtökön 6,4-es erősségű földrengés söpört végig. Egyik helyen kettényílt az úttest.

A Mojave-sivatagot és környékét 6,4-es erősségű földrengés rázta meg csütörtökön. Több helyen leszakadtak az elektromos vezetékek, a vízvezetékek, valamint több épület is megrepedt.

Romok eltakarítása az egyik élelmiszerüzletben Forrás: NORTHFOTO/The Press-Enterprise/SCNG/Terry Pierson

A károkról elképesztő fotók készültek, a romok eltakarítása, az épületek helyreállítása még folyik. Néhány helyen még az úttestben is kár keletkezett, mintha kettényílt volna a föld.

Nagypapa és unokája a szétnyílt úttesten Forrás: NORTHFOTO/Represented by ZUMA Press, Inc./Gene Blevins
Időjárás: vasárnapig tart a nyári meleghttp://www.life.hu/news/20190705-idojaras-vasarnapig-tart-a-nyari-meleg.htmlVasárnap hidegfronttal ér véget az utóbbi napokra jellemző nyári meleg. News--Biztonsági kamera rögzítette, ahogy egy kisfiú a peron és a vonat közé esik – videóhttp://www.life.hu/news/20190705-biztonsagi-kamera-rogzitette-ahogy-egy-kisfiu-a-peron-es-a-vonat-koze-esik.htmlBiztonsági kamera rögzítette azt a sokkoló pillanatot, amikor egy kisfiú a peron és a vonat közé esett Ausztráliában. NewsOrigoEgykori tévés rabolt ki két Pest megyei bankothttp://www.life.hu/news/20190705-egykori-teves-rabolt-ki-ket-pest-megyei-bankot.htmlKiderült, hogy egy egykori tévés rabolt ki két Pest megyei pénzintézetet június közepén. NewsOrigoFurcsa szárnyas teremtményt videóztak Balinhttp://www.life.hu/news/20190705-furcsa-szarnyas-teremtmenyt-videoztak-balin.htmlBalin vett videóra egy férfi egy különös teremtményt, amelyre nincsen magyarázat. NewsOrigoElegáns budai szállodában lakik a Viking Sigyn ukrán kapitányahttp://www.life.hu/news/20190705-elegans-budai-szallodaban-lakik-a-viking-sigyn-ukran-kapitanya.htmlEgy elegáns budai szállodában lakik a Viking Sigyn ukrán kapitánya. News--Veszélyes betegséget hordozó kullancsot találtak hazánkbanhttp://www.life.hu/news/20190705-veszelyes-betegseget-hordozo-kullancsot-talaltak-hazankban.htmlKülönösen veszélyes vírust hordozó kullancsfajra bukkantak hazánkban. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.