Autójával együtt a Dunába csúszott egy férfi, a rendőrök mentették ki

baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Autójával együtt csúszott a Dunába szombat délután egy férfi a lórévi kompról, a segítségére siető jegykezelőt és az autóst is kimentették - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A közlés szerint a férfi, miután a lórévi kompra felhajtott, onnan eddig tisztázatlan körülmények között autójával együtt a vízbe csúszott. A komp jegykezelője látva, hogy a sofőr kimászik a kocsiból, egy mentőgyűrűvel együtt a férfi után ugrott, hogy segítsen rajta. A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság rendőrei mindkét férfit kimentették.

Vihar miatt adtak ki riasztást szombat délutánrahttp://www.life.hu/news/20190706-vihar-miatt-adtak-ki-riasztast-szombat-delutanra-idojaras.htmlA meteorológusok szerint szombat délután-késő este hidegfront érkezik heves zivatarokkal, amely még vasárnapra is lehűti a levegőt. NewsOrigoDunai hajóbaleset: a jövő pénteken vesznek búcsút a Hableány magyar áldozataitólhttp://www.life.hu/news/20190706-dunai-hajobaleset-jovo-penteken-vesznek-bucsut-a-hableany-magyar-aldozataitol.htmlJövő hét pénteken vesznek végső búcsút a dunai hajókatasztrófában elsüllyedt Hableány két magyar halálos áldozatától, a jármű kapitányától és matrózától – írta szombati számában a Magyar Nemzet a szervezőkre hivatkozva, akik a búcsúzni kívánóktól azt kérik, hogy a Margit hídon gyülekezzenek, és virágszirmokkal készüljenek. News--Extrém UV-B sugárzásra figyelmeztet a meteorológiai szolgálathttp://www.life.hu/news/20190630-extrem-uv-bsugarzasra-figyelmeztet-a-meteorologiai-szolgalat.htmlVasárnap extrém UV-B sugárzás várható – hívta fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat. News--A szelfizés ötször annyi halálos áldozatot szed, mint a cápatámadáshttp://www.life.hu/news/20190630-a-szelfizes-otszor-annyi-halalos-aldozatot-szed-mint-a-capatamadas.htmlÖtször annyi halálos áldozatot szed a világon tíz éve elterjedt szelfizés, mint a cápatámadás, és évente egyre többen halnak meg, amikor okostelefonjukkal önmagukról készítenek felvételeket egy indiai kutatás szerint. News--Halálos baleset történt Daruszentmiklósonhttp://www.life.hu/news/20190629-halalos-baleset-tortent-daruszentmikloson-szombaton-hajnalban.htmlVillanyoszlopnak ütközött egy autó Daruszentmiklóson, a sofőr meghalt – tette közzé a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szombat hajnalban a police.hu oldalon. NewsOrigoSúlyos poszttraumás stresszel kell megbirkózniuk a Hableány mentésében részt vett búvároknakhttp://www.life.hu/news/20190617-sulyos-poszttraumas-stresszel-kell-megbirkozniuk-a-hableany-menteseben-reszt-vett-buvarokna.htmlAkár hónapokkal később is kialakulhat poszttraumás stressz (PTSD) azoknál a szakembereknél, például a búvárok esetében, akik részt vettek a Dunába süllyedt Hableány turistahajó mentésében – magyarázta Lénárt Ágota pszichológus szombat reggel az M1 aktuális csatornán. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.