Időjárás: riasztást adtak ki az ország egész területére

Forrás: AFP/Fabrice Coffrini -
ország vihar időjárás riasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július 7-én országszerte veszélyjelzést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. Heves viharok és széllökések várhatók.

Ma napközben és este több hullámban várható zivatarok kialakulása, amikhez heves viharos szél is társul majd, 60/90 km/h-s erősséggel.

Forrás: AFP/Fabrice Coffrini
Autójával együtt a Dunába csúszott egy férfi, a rendőrök mentették kihttp://www.life.hu/news/20190706-autojaval-egyutt-a-dunaba-csuszott-egy-ferfi-a-rendorok-mentettek-ki-1.htmlAutójával együtt csúszott a Dunába szombat délután egy férfi a lórévi kompról, a segítségére siető jegykezelőt és az autóst is kimentették - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.NewsVihar miatt adtak ki riasztást szombat délutánrahttp://www.life.hu/news/20190706-vihar-miatt-adtak-ki-riasztast-szombat-delutanra-idojaras.htmlA meteorológusok szerint szombat délután-késő este hidegfront érkezik heves zivatarokkal, amely még vasárnapra is lehűti a levegőt. NewsOrigoRekordmeleget mértek Alaszka déli részénhttp://www.life.hu/news/20190706-rekordmeleget-mertek-alaszka-deli-reszen.htmlTörténelmi rekord dőlt meg csütörtökön Alaszka legnagyobb városában, Anchorage-ben: a hőmérséklet meghaladta a 32 Celsius-fokot. NewsOrigoSvájci kutatók szerint az erdőtelepítés a leghatékonyabb megoldás a globális felmelegedésrehttp://www.life.hu/news/20190706-svajci-kutatok-szerint-az-erdotelepites-a-leghatekonyabb-megoldas-a-globalis-felmelegedesre.htmlAz erdőtelepítés a leghatékonyabb megoldás a globális felmelegedés problémájára – állítják svájci kutatók, akik szerint körülbelül 900 millió hektárnyi területet lehetne fásítani világszerte. Ha ez teljesülne, 25 százalékkal csökkenne a légköri szén-dioxid mennyisége. NewsOrigoHős vezetésoktató mentette meg egy másfél éves gyermek életéthttp://www.life.hu/news/20190705-hos-vezetesoktato-mentette-meg-a-masfel-eves-gyermek-eletet.htmlAzonnal beletaposott a fékbe a vezetésoktató, amikor meglátta a másfél éves gyermeket az úton szaladgálni. Megmentette az életét. News--Felborult egy sétahajó a Fekete-tengeren, többen meghaltakhttp://www.life.hu/news/20190706-felborult-egy-setahajo-a-feketetengeren-tobben-meghaltak.htmlFelborult egy sétahajó péntek este a Fekete-tengeren, a balesetben két ember meghalt, és négy eltűnt – közölték orosz hírügynökségek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.