Kisiklott egy vonat Érdnél, majdnem a mélybe zuhant

sín baleset vonat mozdony Érd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Áttörte az ütközőbakot, és túlszaladt a síneken egy vonat Érden. A mozdony egy munkagödör szélén állt meg. A Mávinform tájékoztatott az esetről.

"Hétfőn délután Érden az egyik magánvasút, a TRAIN HUNGARY mozdonya az első vágányról engedély nélkül elindult, s a csonkavágány végén az ütközőbakot kiütötte, majd 6 tengellyel kisiklott. A baleset a vonatközlekedésben nem okoz gondot, veszélyes helyzet sem alakult ki. A szakemberek vizsgálják a baleset körülményeit. Ismereteink szerint senki nem sérült meg" – írták a Facebookon. A képeken jól látszik, hogy a mozdony majdnem a munkagödörbe borult.

Brutális méretű harcsát fogtak ki a Tiszából az első Nyílt Kuttyogató Világkupánhttp://www.life.hu/news/20190708-brutalis-meretu-harcsat-fogtak-ki-a-tiszabol-az-elso-nyilt-kuttyogato-vilagkupan.htmlA szörnyeteget kuttyogtatással fogták ki a folyóból. News--A győri szökőkútban szexelt egy pár, a szemlélődők pedig videóra vették (+18)http://www.life.hu/news/20190708-a-gyori-szokokutban-szexelt-egy-par-videora-vettek.htmlDöbbenetes eset történt Győrben. A városháza előtti szökőkútban szexelt egy pár, még a nézelődők sem zavarták őket, akik nem mellesleg videóra is vették az aktust. News--Jéghegyet vontatnának az Antarktiszról az Arab Emírségekhezhttp://www.life.hu/news/20190708-jeghegyet-vontatnanak-az-antarktiszrol-az-arab-emirsegekhez.htmlEgy üzletember, Abdulla Alshehi egy fél kilométerszer két kilométeres jéghegyet vontatna el az Antarktiszról hazájába, az Egyesült Arab Emírségekhez. News--Eldurrant az agya egy budapesti autósnak: a dugóban balhézott az izompólós férfihttp://www.life.hu/news/20190708-eldurrant-az-agya-a-budapesti-autosnak-a-dugoban-balhezott.htmlTény, hogy a budapesti közlekedés néha sok türelmet igényel, annál legalábbis többet, mint amit ez a budapesti férfi tanúsított. Az izompólós férfi kiszállt a kocsijából, hogy az előtte álló autós arcába ordibáljon és fenyegetőzzön. News--Folytatódik az országos szúnyoggyérítési programhttp://www.life.hu/news/20190708-folytatodik-az-orszagos-szunyoggyeritesi-program.htmlA héten a fővárosban és további 396 település belterületén, összesen 123 ezer hektáron folytatódik az országos szúnyoggyérítési program – tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője hétfőn az MTI-t. NewsOrigoElhunyt a legendás német filmproducer, Artur Braunerhttp://www.life.hu/news/20190708-elhunyt-artur-brauner-legendas-nemet-filmproducer-1.htmlSzázéves korában, Berlinben elhunyt a legendás német producer, Artur Brauner. Munkássága a második világháború utáni filmezéshez kötődik, számos holokauszttal foglalkozó alkotás fűződik a nevéhez. News--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.