Felébredt a kómából a kétéves kislány, aki kutyatámadás áldozata lett

kutya műtét kóma életveszély Csókakő kislány kutyatámadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétéves Léna felébredt a kómából. Ő az a kislány, akit nyolc nappal ezelőtt támadott meg egy megvadult rottweiler. 

Ahogy mi is megírtuk: nyolc nappal ezelőtt egy udvarból kiszabadult rottweiler tépett ki édesanyja kezéből egy kétéves csókakői kislányt. A kutya a gazdáját is megmarta, a válságos állapotban lévő kislányt mentőhelikopterrel szállították kórházba.

A család borzalmas napokat élt át, de most Léna kinyitotta a szemét, felébredt a kómából. „Megjártuk a poklok poklát a héten, de örömmel mondom, hogy a kicsi Léna elhagyhatta az intenzív osztályt, és kinyitotta a szemét. Hosszú és nehéz út vár még ránk a gyógyulásig, de már legalább elindultunk rajta” – mesélte a Borsnak az kislány édesapja. A gyermekre még több operáció vár.

A kennelből szökött ki a kutya, ami megtámadta a kislányt Forrás: Police.hu

A Fejér megyei család egy Facebook-bejegyzésben is megköszönte a családnak, barátoknak, ismerősöknek és ismertleneknek is a sok jókívánságot és támogatást. A lap cikke szerint a kutyát valószínűleg elaltatják, a gazdája elismerte felelősségét. Őt gondatlanságból elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Véget értek a munkálatok: az Etele térig jár az 1-es villamoshttp://www.life.hu/news/20190709-veget-ertek-a-munkalatok-az-etele-terig-jar-az-1es-villamos.htmlBefejeződött az 1-es villamosvonal Etele térig tartó meghosszabbítása, az új, 1,7 kilométeres szakaszt kedden adta át Tarlós István főpolgármester. Az 1-es villamos délután 4 óra után már a teljes vonalán, a kelenföldi vasútállomás és a Bécsi út között közlekedik. News--Szalmonellával fertőzött kutyaeledelt hívnak visszahttp://www.life.hu/news/20190709-szalmonellaval-fertozott-kutyaeledelt-hiv-vissza-a-nebih.htmlKutyaeledelt hív vissza a Fressnapf nevű cég, ugyanis szalmonellával szennyezett terméket találtak. A betegség állatról emberre is terjedhet. News--Nyilvános szex: motorháztetőn tette magáévá a férfi a partnerét – Videóhttp://www.life.hu/news/20190709-nyilvanos-szex-motorhazteton-tette-magaeva-a-ferfi-partneret-video.htmlÚgy tűnik, a nagy nyári meleg a szabadba csábítja a szerelmeseket, ugyanis egyre többen választják a nyilvános helyeket, utcákat, tereket az összebújásra. NewsOrigoTöbb mint két évig játszottak a spanyol tévés vetélkedők eddigi legnagyobb pénznyereményéérthttp://www.life.hu/news/20190709-tobb-mint-ket-evig-ev-jatszottak-a-spanyol-teves-vetelkedok-eddigi-legnagyobb-penznyeremenyeer.htmlTöbb mint két évig játszott egy csapat a spanyol televíziós vetélkedők történetének legnagyobb pénznyereményéért, több mint 6,6 millió euróért (2,1 milliárd forint). News--Balesetben meghalt egy motoros Pápánhttp://www.life.hu/news/20190709-balesetben-meghalt-egy-motoros-papan-kedden.htmlSzemélygépkocsival ütközött és meghalt egy motoros kedden Pápán – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel. NewsOrigoMegütött a Balaton Soundon egy ápolónőt egy szlovák férfi: kiutasítottákhttp://www.life.hu/news/20190709-megutott-a-balaton-soundon-egy-not-egy-szlovak-ferfi-kiutasitottak-az-orszagbol.htmlEgy ittas szlovák férfi a Balaton Soundon ököllel arcul ütött egy ápolónőt, ezért a bíróság felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte, és kiutasította Magyarországról – közölte a Somogy Megyei Főügyészség kedden az MTI-vel. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.